writing-img

Materinska šola

clock-img

23.11.2004, 21:26

clock-img

Janeja

pencil-img

2272

Živjo nosečke in mamice :rozica:

mene pa zanima kako je z materinsko šolo v drugi nosečnosti? Pred tremi leti sva jo obiskovala oba s partnerjem zdaj pa ne vem, a je treba zdaj "ponovit vajo" :zmeden2: Men se namreč niti slučajno ne da še enkrat hodit na tista predavanja.

A je partner lahko pri porodu, če nima "novega" potrdila o opravljeni šoli? Aja, rodila bom v Celju.

:nosecka: uživajte v nosečnosti, mamice pa s svojimi sončki.
Pozdravček vsem.

Janeja

clock-img

24.11.2004, 08:43

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

??? Jaz bi rekla, da bi staro potrdilo moralo zadostovati, sploh glede na to da ima že prakso:) Najbolje da pokličeš in vprašaš v porodnišnico.

Lp Lunca

clock-img

24.11.2004, 09:27

clock-img

Dolina

pencil-img

1030

Mislim, da mora vsakič znova partner plačati, če želi biti pri porodu zraven.

Lp, Dolina

clock-img

24.11.2004, 09:29

clock-img

*maja

pencil-img

2075

Plača se vedno znova, potrdilo pa vdrugič ni potrebno, vsaj pri nas je bilo tako, pač smo rekli, da je bil že prvič prisoten in ni bilo nobenih težav. ;)

clock-img

24.11.2004, 16:17

clock-img

maja&m

pencil-img

646

Mene pa zanima kaj se plača materinska šola ali to da je partner zraven pri porodu ali da je partner zraven pri tečaju?

Hvala

LP od Maje :nosecka:

clock-img

24.11.2004, 17:15

clock-img

tana 1

pencil-img

103

jest mislim, da plača prisotnost pri porodu. Materinska šola je pa brezplačna. Grem pa 6.12 v Lj. pa ti loh pol kej več povem.
čao :duda:

clock-img

24.11.2004, 18:40

clock-img

Janeja

pencil-img

2272

Punce hvala za vse vaše odgovore. :rozica::rozica::rozica:

Maja&M materinska šola je brezplačna, bodoči očka pa potrebuje potrdilo, da je šolo obiskoval, da je lahko prisoten pri porodu. Ta prisotnost pa se plača - v Celju je 4.000 SIT (vsaj pred tremi leti je blo tolk :zmeden2: )

Sem pa danes mal vprašala tud u šolo in so mi rekli, da nama bodo dali potrdilo in nama ni treba spet na predavanja. :bravo:

Pozdravček vsem.

:nosecka: Janeja

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem