cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Materinska šola

clock-img

14.11.2005, 08:56

clock-img

pikica*

pencil-img

2050

Ojla!

Zanima me, če katera obiskuje materinsko šolo, ki se trenutno odvija v LJ-porodnišnici. Natančneje, zanima me, ob katerih termnih je ta teden predavanje o prvi porodni dobi? Vem za sredo ob 16h, potrebovala pa bi podatek kdaj imata to predavanje ostali popoldanski skupini. Hvalauser posted image

clock-img

14.11.2005, 15:43

clock-img

sarazan

pencil-img

968

Jaz tudi hodim v MŠ v Lj. porodnišnico. Glede na moja 2 urnika, ki jih imam (IV. in V. skupina) je 1. porodna doba v sredo 16.11. ob 18.15 in v četrtek 17.11. ob 16.00. V torek ob 16.00 pa je Anatomija in zobozdravnik (če te slučajno zanima, več pa ne vem na pamet).

Princeska Sara se je rodila 29.1.2006.
Princeska Maša se je rodila 13.7.2010.

clock-img

15.11.2005, 07:53

clock-img

pikica*

pencil-img

2050

Hvala tiuser posted image . Zanima me samo prva porodna doba, ker hodiva ponavadi v III. skupino, to sredo pa ne moreva in sem rabila urnik za ostale skupine.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem