cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Materinska šola Lj ali Domžale

clock-img

16.10.2008, 20:29

clock-img

Anonimen

Pozdravljene!

Zanimam se za potek materinske šole v Ljubljani ali v zdravstvenem domu v Domžalah. Lepo bi prosila tiste, ki že imate kakeršnekoli izkušnje z eno ali drugo materinsko šolo, da napišete vse, od tega kdaj poteka, kako dolgo, kvaliteta... Za Lj sem sicer že kar nekaj prebrala, za Domžale pa je zelo malo podatkov, oz. jih nisem našla in bi resnično prosla za informacije, da bi se lažje odločila.

Lep pozravček!

clock-img

16.10.2008, 20:57

clock-img

Anonimen

Meni se v Domžalah predavanja zdijo zanimiva. Drug teden v sredo je še zadnje, potem se pa najbrž spet začne jovo na novo, samo ne vem kdaj. So pa ob ponedeljkih in sredah ob 5ih in obsegajo 7 predavanj, ki trajajo eno uro ali uro in pol. Prijavit se ni treba, je pa vsaj na prvih treh predavanjih kar velika gneča, tak da se ti ne splača zamudit.
Sem pa ta teden pozabila it na predavanja, ko je fizioterapevtka govorila, tak da razmišljam, da bi v novi rundi šla samo na to predavanje, samo da ne bo prepozno user posted image .

clock-img

16.10.2008, 21:03

clock-img

EvCh

pencil-img

34

Pa so prav tako predavanja večih strokovnjakov? Kako pa je s potrdilom za partnerja, če želi biti pri porodu?

clock-img

17.10.2008, 09:06

clock-img

_KK_

pencil-img

21

V Domžalah dobi partner potrdilo o prisotnosti 2. ali 3. dan predavanj, plačilo ni potrebno. Meni je v Domžalah super, predavanja so zelo uporabna!!!

Predavajo različni strokovnjaki: najprej predstavijo potek poroda, dojenje, nego dojenčka, nato predavajo še zobozdravnik za otroke, fizioterapevt, pediater in psiholog.

Naslednji ciklus predavanj se začne 5. novembra (ampak preveri), potem pa menda šele začetek januarja.

clock-img

17.10.2008, 11:49

clock-img

Nika v službi

pencil-img

5222

Midva z možem sva hodila v Domžale, ker je še vedno manj gneče kot v Lj. Bila sva povsem zadovoljna, pa čeprav nam je pri zadnjem predavanju psihologinja zatajila. Je preprosto ni bilo, brez obvestila. In smo šli lepo domov.user posted image

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

clock-img

17.10.2008, 12:08

clock-img

pezbar

pencil-img

202

Ne vem, kako je v LJ, a meni je bilo v Domžalah ok. Tudi sama se najprej nisem mogla odločit, ali it na predavanja v Domžale ali v LJ, pa je pretehtalo dejstvo, da v Domžalah komot parkiraš neposredno pred zdravstvenim domom, par metrov od vhoda in nasploh ni takega prometnega kaosa kot v LJ. Za termine predavanj pokliči ZD Domžale, dispanzer za žene.
Lep dan!

clock-img

21.10.2008, 06:54

clock-img

nežka

pencil-img

289

Če so ti Domžale bližje, vsekakor pojdi tja, ker so predavanja čisto ok.

clock-img

21.10.2008, 10:11

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

sama grem v domžale in sicer je naslednji termin 5.11.ob 17h,v decembru jih ni,potem so pa spet v januarju...........jaz glede na to da imam februarja rok in nebi januarja tam sedela,grem drugi mesec!se pa ni treba nič prijavit in tud user posted image  lahko pride s tabo.....no upam da sem kej pomagala

clock-img

21.10.2008, 10:25

clock-img

Anonimen

majchy23, a mogoče že veš termine posameznih predavanj? Jaz sem namreč pozabila it na predzadnjega (fizioterapevt+pediater), pa bi la potem novembra samo na to predavanje.

clock-img

21.10.2008, 15:55

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

otika žal ne vem........če pa zvem ti pa sporočimuser posted image user posted image

clock-img

24.10.2008, 15:49

clock-img

kkatji

pencil-img

2

hoj. mene pa zanima kje se dobiš v domžalah za materinsko šolo?

clock-img

24.10.2008, 15:51

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

IZVIRNO SPOROČILO: kkatji

hoj. mene pa zanima kje se dobiš v domžalah za materinsko šolo?

tam kjer je ginekolog.....men je bilo rečeno pred ordinacijo strahoveuser posted image user posted image user posted image  prideš??

clock-img

24.10.2008, 17:20

clock-img

Anonimen

Ja mi smo se tudi dobili zgoraj v 1. nadstropju pri ginekoloških ordinacijah, potem smo šli pa vsi skupaj v klet nekam v eno sejno sobo.

clock-img

24.10.2008, 17:52

clock-img

kkatji

pencil-img

2

kako pa to poteka a vsak dan a kako? a vsakič ob isti uriuser posted image

clock-img

24.10.2008, 18:24

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: kkatji

kako pa to poteka a vsak dan a kako? a vsakič ob isti uriuser posted image

Daj si preberi vse odgovore, ker sem v drugem na tvoje vprašanje že odgovorila.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem