writing-img

Materinska šola in P Jesenice

clock-img

10.06.2008, 20:45

clock-img

benika

pencil-img

7793

Zadnjič mi je sestra rekla, da oče ne sme prisostovati porodu, če ne opravi tečaja za očete oz. ne obiskuje materinske šole. A je to res? Zanima me pa seveda za P Jesenice.

clock-img

10.06.2008, 20:47

clock-img

Anonimen

Ni res,lahko prisostvuje.
To govorijo,zato ker hočejo da se tečaja udeleži čimveč očetov

clock-img

10.06.2008, 22:24

clock-img

Erin

pencil-img

7060

Obisk materinske šole priporočajo, ni pa nujno (vsaj del predavanja ki je glede poroda), tako da tudi brez potrdila da je ta tečaj obiskoval lahko prisostvuje pri porodu.
Sveže novičke od včeraj ko sva imela z mojmu predavanje od poroda na Bledu.
Pozdravi sestricouser posted image

clock-img

10.06.2008, 22:43

clock-img

benika

pencil-img

7793

Veš da jo bom in ji bom definitivno prenesla tvoje sporočilouser posted image  Ti se pa drži in čuvaj svoj zakladek še teh par dniuser posted image  

clock-img

11.06.2008, 07:07

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

Moj ni potreboval potrdila ne prvič ne drugič.

clock-img

11.06.2008, 08:31

clock-img

Nyah*

pencil-img

1972

Midva sva v prvo hodila v MŠ, pa sploh ni dobil potrdila (na Jesenicah), pa je bil pri porodu. Sedaj sploh ne hodiva, imava pac dovolj izkusenj user posted image , pa bo sel ravno tako zraven. Ni panike, samo placat more, tako kot vsak!

clock-img

11.06.2008, 19:39

clock-img

Haidi

pencil-img

27

Živjo!

Ne rabiš nobenega potrdila. Glede predavanj pa več izveš od kolegic, ki so že rodile, fino je da še mal povadiš previjanje, saj te tega sploh ne naučijo, glede dihanja je pa tko, da je pri vsaki drugače, pomembno je da poslušaš kaj ti reče babica pri porodu, ko se začenjo pravi popadki, šele takrat veš kako je treba pravilno dihat.

Partner more pa v vsakem primeru plačat, če hoče bit prisoten pri porodu, kar je pa zelo koristno, ker so v veliko pomoč (če se porod vleče imaš vsaj družbo, ker te hodijo samo gledat na vsake toliko časa) in to psihično in fizično.
Lahko gre pa tut kolegica al pa mama.

Lp

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem