writing-img

Materinska sola

clock-img

09.12.2007, 18:18

clock-img

rokapi

pencil-img

168

Punce, zanima me, kakšne so vaše izkušnje z obiskovanjem materinske šole? Tiste ki ste iz LJ, a ste hodile v porodnišnico ali kam drugam? Jaz imam sicer ginekologa v zdravstvenem domu,pa razmisljam, da bi vseeno morda sla v porodnisnico na materinsko solo. A je sploh kaj razlike?
V katerem tednu je treba zaceti s tem? Ali se je treba predhodno najaviti oz. vpisati?

clock-img

09.12.2007, 19:41

clock-img

SuzanaKK

pencil-img

777

Pozdravljena! Glede Ljubljane ne vem, sem pa sama šla v MŠ v 7. mesecu nosečnosti, prej nima nekega smisla, ker se mi že zdaj zdi, da sem veliko pozabila, še posebej kar se tiče nege dojenčka in napotkov za dojenje. Pa ni panike, ker te informacije potem tako dobiš v P. (po porodu) in od patronažne. Lp

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

clock-img

09.12.2007, 21:17

clock-img

SašaR

pencil-img

881

Sicer nisem iz LJ, sem pa hodila v Lj na materinsko in sicer v ZD v Šiško in mi je bilo zelo dobro in ni bilo gužve. Bila sem v 6.mesecu. 

21.2.2006 se je rodila naša princeska Neja

clock-img

10.12.2007, 06:10

clock-img

Lanchy

pencil-img

446

Midva sva hodila v porodnisnico in nama je bilo SUPER!!! Same pohvale babicam, ki so predavanja vodile in zunanjim sodelavcem, ki so imeli dodatna predavanja. Res toplo priporocam vsaki bodoci mamici in seveda vsem ockom, naj obiscejo ta celomesecni program.user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem