writing-img

Materinski dan

clock-img

12.03.2009, 16:34

clock-img

LERO

pencil-img

828

Imate kakšno idejo, kaj podariti mamam za materinski dan ob sami prireditvi.
Lani smo jim dali obeske za okrog vrata. Bili so kamniti, motivi pa iz zdrobljenega barvnega peska.

clock-img

12.03.2009, 16:38

clock-img

marjetica23

pencil-img

877

odvisno koliko je stara. kaj pa vem a ima rada rože. kakšno lepo vrtnico ji lahko kupiš

clock-img

13.03.2009, 06:07

clock-img

amaya

pencil-img

4434

mi bomo letos kaširali ...tetrapak mleka ali literskega soka obrežeš zgoraj...potem pa premažež z mekolom in gor lepiš servijete. Pa mekol dodajaš. Ko se to vse skupaj posuši lahko kaj narišete gor...pa izdelate še cevtje iz papirja. Kr lepa stvarca, ker se da to potem naprej uporabljati za vazico...Mora biti pa res fanj kaširana, da stvar postane trda in kompaktna

Zaljubljena sem v tri fante...

clock-img

26.03.2009, 09:44

clock-img

Poka

pencil-img

1696

Mi smo delali v šoli tako, da smo škatlice oblepili s prtički (servietna tehnika). Namesto lepila za servietno, sem uporabila mekol, razredčen z vodo. V to mešanico sem vmešala še bleščice in jim je bilo zelo zanimivo delat, ker sam da se sveti pa so čist veseli user posted image

Pri meni je bilo tako, da pač nadomeščam eno učiteljico v podaljšanem bivanju in je ta učiteljica rekla, da naj ne bom razočarana, ker nič nočejo delat. In da sploh neradi kaj izdelujejo. In sem bila zelo presenečena, je ravno obratno - če jim prineseš kaj zanimivega, jih večina želi delat, če pa slučajni niso preveč zainteresirani, jih dobim na kako tako finto user posted image .

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem