cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Maternični vrat - prosim pomoč

clock-img

24.08.2008, 14:50

clock-img

Anonimen

Pozdravljene.

Zanima me položaj in trdota materničnega vratu v zgodnji nosečnosti in naprej. Moj je bil nizko v nožnici in trd(lahko ga je bilo otipati), sedaj pa je visoko in mehak. Sem v petem tednu. Strah me je, da se pripravlja na ss, ker očitno se odpira.

Prosim, če katera ve kaj več o tem, naj mi pomaga.

Lp, obupana

clock-img

24.08.2008, 15:54

clock-img

Katjusa

pencil-img

12159

vse je vreduuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image če bi bil MV znak za nosečnost pol nebi rabli testovuser posted image user posted image user posted image user posted image sem pa jst tud vedla da sem noseča že par dni pred M ker sem imela ful trd MV in nizek in se je kasneje tud bolj dvignil in zmehčal sem pa zdej 15t6d tak da pomoje je normalnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in tud zdej je bolj visokouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čestitam za nosečnost in ne glej MV raje se sprosti in vse bo OKuser posted image user posted image user posted image

clock-img

24.08.2008, 16:17

clock-img

Anonimen

Hvala za odgovor.user posted image

Pa misliš, da je to normalno ? Ker včeraj je bil še nizko in trd, danes pa mehak in visoko?
Me malo panika grabi, ker so za menoj slabe izkušnje.

clock-img

24.08.2008, 16:30

clock-img

Katjusa

pencil-img

12159

Ja tako se obnaša tik pred M sam če si 5t noseča pol ti M že zamuja in gre za nosečnost, ki si jo najbrž že potrdila s testom? kot sem rekla meni se je tud dvignil in postal malo mehkejši..... kakorkoli držim pesti da se dobro konča in da je to normalno.... Če bi z MV ogotavljali nosečnost potem nebi rabli testov in G nebi delal testa ampak bi sma potipal MV

clock-img

24.08.2008, 17:54

clock-img

Anonimen

Pa se ti je dvignil kmalu po izostanku M?
Saj vem, da sem tečna, ampak me skrbi.

clock-img

24.08.2008, 17:55

clock-img

Anonimen

Ja, nosečnost je potrjena že nekaj dni.

clock-img

24.08.2008, 21:43

clock-img

Anonimen

Ne tipaj si MV,.ker lahko si samo škodo narediš

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem