cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Matične celice

clock-img

19.02.2009, 10:41

clock-img

malamicika

pencil-img

2

Kako pogosto se (bodoči) starši odločate za odvzem in hrambo zarodnih celic? Katero ustanovo/ponudnika izberete (Neocelica, Biohramba, Zavod za transfuzijo, EccoCell)?
Mi pričakujemo veseli dogodek v juliju, pa smo se odločili za odvzem, samo ne vemo še katerega ponudnika bomo izbrali. Zaenkrat smo (zaradi priporočil) najbolj nagnjeni k Neocelici.
Ima kdo izkušnje ali pozna še kakšno drugo možnost?
Lep pozdrav!
Katja

clock-img

19.02.2009, 10:53

clock-img

anci banci

pencil-img

1544

midva sva se tudi odločila da bova dala shranit matične celice in to v javno banko (zavod za transfuzijo), to pa zato ker preverijo ali so te celice primerne ali niso ... pač tvegava to, da bodo te celice lahko porabili za koga drugega ampak zakaj pa ne bi pomagali tudi drugim....
sem pa slišala informacijo, da v neocelici spoh ne preverijo ali so te celice primerne oz kvalitetne ampak samo shranijo in sveda še plačaš
in kaj se zgodi takrat ko bi rabil te  matične celice in ne bi bile primerne ti pa bi seveda plačal za to...
nisem pa čisto sigurna ali ta informacija drži

clock-img

19.02.2009, 11:00

clock-img

Miška2006

pencil-img

2585

Ja ta info o neocelici drži.
Mislim, da je, kar se tiče tega boljša BPK d.o.o. Je slovenska in hramba je na Zavodru za transfuzijo Ljubljana. Če ni pravilno odvzeto, ali je kaj narobe ti denar vrnejo (razen začetnega vložka enih 300€).

Tudi jst sem razmišljala o hrambi le teh celih .... proti plačilu, a sem se po premislila, glede na to, da se še sploh ugotavlja in dela poizkuse na teh matičnih celicah. Sem se pol raj odločila za darovanje.

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

clock-img

20.02.2009, 07:39

clock-img

PC Baby

pencil-img

1385

Ta informacija o Neocelici ne drži. sestrična je prejšnji mesec dala njim hranit celice in so jo po analizi in preverbi obvestili, da rezultati niso pokazali 100% ustreznosti, zato ji bodo celice vseeno hranili 20 let, ampak ji ni treba plačati. Če bi jih kdaj rabila in če se bojo takrat pokazale za ustrezne, bo plačala takrat.

clock-img

20.02.2009, 08:06

clock-img

lananai

pencil-img

3613

Tudi jst razmišljam o javni banki. Zakaj ne bi komu pomagala, če lahko in če me to nič ne stane.

clock-img

20.02.2009, 11:09

clock-img

tojeto1

pencil-img

412

Tud mi bomo dali v javno banko.
Je zastonj. To je za nas največja prednost. Če slučajno kdo prej potrebuje kot tvoj otrok pač reskiraš in pomagaš drugemu, kar je tudi lepa gesta. Sicer je pa zelo majhna možnost, da se to zgodi.

clock-img

20.02.2009, 11:46

clock-img

5ra83

pencil-img

103

Mi lahko da katera kakšne informacije oziroma naslov spletne strani v zvezi s to javno banko, ki je zastonj? Me zanima kakšna je razlika.

clock-img

20.02.2009, 12:09

clock-img

Miška2006

pencil-img

2585

Javna banka: Zavod za transfuzijo Slovenije Ljubljana

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem