writing-img

Maxi-Cosi Tobi na eBayu

clock-img

01.07.2007, 18:13

clock-img

Putka

pencil-img

3105

Tale mi je ful všeč, pa je s poštnino vred 80€ ceneje kot v BC. A je kdo kupoval večje kose (avtosedeže, vozičke,..) preko ebay-ja? Zanima me namreč, če ste dobili robo nepoškodovano in če ste jo sploh dobili. Ker za 80€ se pa že splača.
user posted image  

clock-img

01.07.2007, 19:45

clock-img

bilbo

pencil-img

200

Ravno kupil in tudi dobil po pošti Römer Kinga.
Seveda dobor zapakiran in nepoškodovan.
NE boj se, sem že kupil ogromno stvari preko E-baya pa še ni bilo nič poškodovano ou. uničeno

clock-img

02.07.2007, 08:47

clock-img

dskubin

pencil-img

2326

Tudi mi smo kupli Kinga in ga nepoškodovanega (dobro zapakiranega) dobili v pičlih 3 dneh (me je prav šokiralo, ko je prišel poštar s škatlo na vrata).
Poglej feedback pri prodajalcu, če je pri njemu kupilo veliko ljudi in so bili zadovoljni, nič bat.

clock-img

03.07.2007, 10:50

clock-img

LUNA06

pencil-img

1662

mi smo dobili voziček, nepoškodovan, v petih dneh.

clock-img

06.07.2007, 23:54

clock-img

beba76

pencil-img

2059

Mi smo naročili Concorda, pa ga pol nismo vzeli, ker je bla cena ful nizka in so nam zaradi tega nabili poštnine, kot da bi tehtal 30 kil, tehta pa le dobrih 5. In pol smo prišli čez ceno, ki je bila v SLO.user posted image Je bil tam ene 20 EUR dražji.

clock-img

08.07.2007, 23:04

clock-img

Putka

pencil-img

3105

Ga prodajajo za 169€ in poštnina 8€, pri nas je 250€. Tako da se kar splača. Aja, to je tista Sofort opcija. Verjetno bi šlo na licitaciji lahko še nižje, ali pa še višje.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem