cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Maxi Cosi Prior SPS v Intersparu

clock-img

24.11.2008, 20:49

clock-img

lunastar

pencil-img

40

Danes sem v Šparovem katalogu videla, da bodo od srede naprej prodajali omenjeni sedež, pa me zanimajo vaše izkušnje z njim?!Sem gledala na netu pa nikjer ne najdem testov. Uporabljala bi ga kot drugi sedež...torej se otrok ne bi vozil v njem dolgo in pogosto. Moja prva izbira je Romer safefix plus...kaj mislite?

clock-img

24.11.2008, 21:11

clock-img

lojzika

pencil-img

1052

Mi smo ga kupili 3 leta nazaj. V bistvu je to starejši model je pa menda kar varen. Pri nas se kar obnese, hvala bogu pa še nismo imeli nesreče.

clock-img

24.11.2008, 21:13

clock-img

katra55

pencil-img

1970

Jaz sem ga letos kupila v Baby centru za 100€. Imamo pa ga v maminem avtu in ga ne uporabljamo veliko.
Za drugi avtosedež se mi zdi kar v redu. 

clock-img

24.11.2008, 21:58

clock-img

bibica1

pencil-img

112

jaz ga tudi imam samo mi ni všečuser posted image

clock-img

25.11.2008, 09:04

clock-img

koala

pencil-img

5539

MC sedeži so se dobro obnesli na testih, moj sinko se zelo rad vozi v njem, v avtu se ga da trdno fiksirat (sedež mislim), nesreča pa hvala bogu nsimo imeli in upam da je nikoli ne bomo.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

clock-img

25.11.2008, 10:24

clock-img

kajajaka

pencil-img

3539

jaz ga tudi imam samo mi ni všeč

Lahko napišeš zakaj ti ni všeč?

Mi ga bomo dobili od sorodnice za "drugi" sedež, pa me zanima... star je 4 leta.
Sicer nameravamo kupiti za "glavni" sedež Romer King, ker ima dobre ocene... 

clock-img

25.11.2008, 10:44

clock-img

boni25

pencil-img

358

Pa kaj je ta maxi cosi res tako slab?Al gor pisete samo tiste, ki imate ful denarja in si lahko prvosčite avtosedez za 300e in več .Namreč men se tud gre za varnost mojega otroka ampak da bi sla pa kupit avto sedez za 300e in več si pa ne morem prvosčit, se za 200e ga bom komej kupila pa imam ravno maxi cosi v ogledu.

clock-img

25.11.2008, 10:50

clock-img

*anamor*

pencil-img

1068

tudi jaz ga želim kupiti. Ampak za prvi avtosedež. Nevem no vsi tako hvalijo te maxi cosije, samo tukaj so vedno neke kritike. Pa tudi jaz si ne morem privoščiti enega za 300 e in bi pravtako za otrokovo varnost naredila vse. 

Sinek moj je najvecji zaklad v mojem zivljenju

clock-img

25.11.2008, 10:58

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

25.11.2008, 11:02

clock-img

*anamor*

pencil-img

1068

no jaz sem se zdaj odločila. Mi ga bomo kupili. Hvala za vaše izkušnje in mnenja. Res ste mi pomagale.

Sinek moj je najvecji zaklad v mojem zivljenju

clock-img

25.11.2008, 18:17

clock-img

Inigo

pencil-img

4378

jst pa morm rečt, da je super. sploh zato, ker se je zelo dobro obnesel... smo meli prometno in je mali spal. ko je zružlo, se ni niti zbudil, ker ga je notr lepo držalo in ga ni premetalo.

men in malemu je super!

clock-img

25.11.2008, 18:18

clock-img

Udb

pencil-img

5380

Mi ga uporabljamo tam od 6,7 meseca in je prav super. 

clock-img

25.11.2008, 18:18

clock-img

Petr_a

pencil-img

803

Maxi cosi je varen sedež in se ga splača kupit

clock-img

25.11.2008, 19:59

clock-img

natasar

pencil-img

92

Maxi cosi SPS sedež je predhodnik priori xp in se bistveno ne razlikuje, le v nastavitvi višine ramen je lažja uporaba. To pa itak menjaš na kakšne 3 ali več mesece, odvisno od rasti otroka. Mogoče je tudi malo razlike v oblazinjenosti, ocenjena pa sta oba vredu. Mi smo se odločali med tema, pa smo potem vseeno vzeli Maxi cosi priori xp pred 2 letoma, ker je bil v akciji (bivših 30.000 Sit).   

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem