cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Mazanje lasišča pri dojenčku

clock-img

02.06.2010, 15:29

clock-img

divans1

pencil-img

2547

Moj user posted image bo v četrtek star 4 tedne, pa me zanima glede laskov. Patronažna mi je rekla, da ni treba laskov nč mazat z oljem, samo telo in obraz po kopanju. Pa me zanima, ali ve kaj mažete ali ne??? Mal me je strah temenčkov... Ma pa že kar nekaj laskov.

clock-img

02.06.2010, 17:14

clock-img

ledenaa

pencil-img

2488

Ne

clock-img

02.06.2010, 19:38

clock-img

Katy78

pencil-img

3275

divans, ti imaš pa res veliko "težav". No, sej, kolikor si jih imela v nosečnosti, sploh ni čudno, da jih imaš zdaj, ko je dete tukaj. user posted image

Nič nisem mazala lasišča. Temence pa itak večina dojenčkov dobi. Daj se s tem ukvarjaj ko oz. če jih bo dobil, ne pa že na zalogo komplicirat. user posted image

Kar se pa tiče mazanja telesa in obraza z oljem - kolikor vem, je najbolje nič mazati.

clock-img

02.06.2010, 21:04

clock-img

nananaja

pencil-img

1498

nikjer nisem mazala z nobenim oljem, mlekom... ne vem zakaj bi nekej, če ni problemov s kožo...

clock-img

02.06.2010, 23:01

clock-img

gupika

pencil-img

244

IZVIRNO SPOROČILO: Katy78

divans, ti imaš pa res veliko "težav". No, sej, kolikor si jih imela v nosečnosti, sploh ni čudno, da jih imaš zdaj, ko je dete tukaj. user posted image

...to pa res...

clock-img

02.06.2010, 23:08

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

z oljem ga jaz sploh nisem nikoli mazala user posted image  samo kapljico sem mu dala na pregibe, da se poleti ni koža vnela.

proti temencem je pa najboljši šampon Mustela, z oljem je preveč packarije.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

03.06.2010, 12:47

clock-img

smokyhawk

pencil-img

228

če bodo bile temenca,ampak ČE ga namaži z oljem bilokaterim(jaz sem kar unga ko sem se  z njim jaz mazala-mi je med.sestra rekla) pa ga zvečer namaži(ne pretiravaj) daj kapico gor in zjutraj speri...parkrat ponovi in bo ok....drugače če pa jih še nima pa nemaži....ti si tud npr.ne boš herpesa al pa ka vemuser posted image user posted image mazala če ga nimaš???user posted image user posted image user posted image

clock-img

03.06.2010, 13:37

clock-img

roberta

pencil-img

503

IZVIRNO SPOROČILO: Katy78

Nič nisem mazala lasišča. Temence pa itak večina dojenčkov dobi. Daj se s tem ukvarjaj ko oz. če jih bo dobil, ne pa že na zalogo komplicirat. user posted image

Kar se pa tiče mazanja telesa in obraza z oljem - kolikor vem, je najbolje nič mazati.

podpis.

clock-img

05.06.2010, 21:12

clock-img

lananai

pencil-img

3613

Mi smo našo mazali po kopanju celo z Johnson's baby oljem. Tudi po glavi. In to še do enega leta, ker je itak še skoraj brez las. user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem