cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Mazanje proti klopom

clock-img

26.04.2009, 17:29

clock-img

masna

pencil-img

441

S čim mažete vaše 2 letnike in manj proti klopom, če greste v gozd ipd? A obstaja sploh kaj za tako male? Mi smo stari 21m, v lekarni so mi dali le en spraj za po oblekah (baje da drugega ni za tako male), ko sem prišla domov pa sem brala navodila in tam sploh omenjeno ni da bi bilo primerno za otrokeuser posted image

clock-img

26.04.2009, 22:01

clock-img

melanija

pencil-img

934

Jaz jih nič ne špricam. Zvečer cunje v pranje otroci pa pod tuš.

clock-img

27.04.2009, 11:02

clock-img

šnucika

pencil-img

1880

Saj se dobi tudi za otroke mazat....od Autana,od Fito Bimbi...mogoče še kaj....
jaz našo mažem,itak bolj po nogah,pa po trebuščku....ker imamo ogromno klopov v okoliciuser posted image
Praktično so dobre vse maže za otroke,ki so proti komarjem,samo manj časa držijo.

< Sporočilo je popravil šnucika -- 27.4.2009 11:03:22 >

kaR te ne ubije,te okrepi!

clock-img

27.04.2009, 11:18

clock-img

loncica

pencil-img

797

Prav za otroke je zelo dober Helpic, dobi se v lekarnah. Lahko špricaš tudi po koži, je narejen na osnovi naravnih sestavin. Jaz špricam z njim tudi sebe, pa sem kar zadovoljna.

clock-img

27.04.2009, 19:08

clock-img

nova sloncica

pencil-img

79

pri nas ga mažem s dišečim losionom od justa. naj bi bil najbolj naraven, in neškodljiv za male otroke...
sej je tud drag, diši pa kot autanov repelent.

clock-img

27.04.2009, 19:15

clock-img

pipic

pencil-img

392

melanija in kaj ti to pomaga??
V lekarni imaš kar nekaj izdelkov na naravnih sestavinah,tako da ni panike četudi otork da recimo roko v  usta.
Masna zakaj ga ne cepiš?

clock-img

28.04.2009, 06:55

clock-img

masna

pencil-img

441

Hvala punce, bom te dni v lekarno še enkrat skočila (drugo kot zadnjičuser posted image ).

pipic, saj ju nameravam cepit, a najprej sem čakala skoraj mesec, da bosta popolnoma zdrava, ko sem klicala cca  teden nazaj pa so me na 1. odmerek naročili šele junijauser posted image Tako da letos bomo dali ta glavno sezono že mimo ko bomo "imuni". Saj ne vem če je sploh normalno da 1,5meseca čakaš za 1 cepljenjeuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem