cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Me peče v prsih

clock-img

11.05.2005, 09:22

clock-img

Pikapolonica

pencil-img

653

Hojla!

No, po dveh mesecih zelo uspešnega izčrpavanja mleka ( :bravo: okoli 900 ml na dan :bravo: ), me je včeraj začelo v levi dojki zelo, v desni pa malo manj pečt. Prej nikoli nič, zdaj pa tole. Saj ne znam opisat tega občutka. Je pa izredno zoprn in ne vem, kako dolgo bom to lahko prenašala.

Ko bi vedela kaj je narobe!

LP, :pika:

clock-img

11.05.2005, 10:24

clock-img

BONI*

pencil-img

1011

Mogoče kljub izčrpavanju zamašen mlečni vod:zmeden: Mogoče nisi čisto do konca izpraznila in je mleko zastajalo. Ko sem jaz to imela, me je zelo peklo in bolelo, pa trdo je bilo na otip na enem mestu.
Drugače pa ne vem, kaj bi lahko to bilo.

Lp, Boni

clock-img

11.05.2005, 16:33

clock-img

piščanc

pencil-img

3674

bravo, cela mlekarna, vsak dan :bravo:

najbrž ne boš falila s kakšnim bepanthenom, če je vnetje ali pa multimam blazinice za dojenje

clock-img

11.05.2005, 21:54

clock-img

Anja167

pencil-img

1017

Ker nisi čisto jasno napisala, za kaj gre, je najbolje, da na internetu poiščeš kaj o glivicah in mastitisu in sama ugotoviš, na kaj kažejo tvoji simptomi.
Nekaj linkov:
http://med.over.net/phorum/read.php?f=94&i=5317&t=5317
http://www.lalecheleague.org/FAQ/thrush.html
LP.

clock-img

11.05.2005, 21:55

clock-img

Anja167

pencil-img

1017

Ah, ti linki, se kar skupaj držijo. No, saj veš, sama vnesi prave.

clock-img

11.05.2005, 23:11

clock-img

smrček

pencil-img

699

Mene je tudi najprej "samo" peklo v prsi, potem se je to stopnjevalo do bolečine in potem še dlje in dlje:(( Sem rekla, da grem raje še enkrat rodit,kot pa takole nekj časa dojit. Pri odvzemu vzorca mleka, so mi ugotovili glivice!!!!
Če ne bo nič bolje pojdi raje k zdravniku.
Še ne nasvet iz domače lekarne: jaz sem si na dojko polagala obkladek iz vode in malo jabolčnega kisa.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem