cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Me res zanima, če bo kaki efekt....

clock-img

29.11.2007, 09:34

clock-img

Anonimen

Sem nabavla ono kremo za porjavitev kože na obrazuuser posted image  Loreal-NUTRIBRONZE, loreal obljublja, da bi moglo delovat že po enem tednu in da se naj mažemo enkrat dnevno user posted image  jaz bom dvakrat za začetek. Sem kr bleda pozimi, pa da vsaj malo ohranim neko barvo, ki kaže znake življenja.

Kaj koristi katera kateri kakšen podoben izdelek za to? Sem vidla da imajo v mileru kr nekaj takih zadev..sem hotla vzet od oil of olaz, samo sem raje tega.

clock-img

29.11.2007, 09:35

clock-img

petja

pencil-img

998

Ne se mazat 2x na dan, ker boš korenčkaste barve oz. ful nenaravne barve!

Lp, petja

clock-img

29.11.2007, 09:36

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: petja

Ne se mazat 2x na dan, ker boš korenčkaste barve oz. ful nenaravne barve!

Ne, ne ni to taka močna zadeva, mislim vsaj..ni obarvana krema. Je bele barve drugače in gospod loreal pravi, da ne pušča madežov.user posted image

clock-img

29.11.2007, 09:38

clock-img

Felicity

pencil-img

4257

Pa prej si piling naredi, da se ti bo potem enakomerno prijelo.

Pa, kot pravi že petja, ne dajaj 2x na dan.

clock-img

29.11.2007, 09:39

clock-img

Divja vijolica

pencil-img

293

Daj poročaj kakšna bo. Jaz sem imela enkrat eno od Nivee, in je smrdela kot sto user posted image . Pa potem se je počasi spirala, da sem bila ob robu obraza vsa flekasta, zgledal je kot da sem umazana. user posted image

clock-img

29.11.2007, 09:42

clock-img

Anonimen

Jaz se s temi kremami po obrazu nisem še nikoli mazala.

Sem pa imela lampo za sončenje doma včasih. No, saj jo imam še sedaj nekje, se mi zdi. Ampak zdaj se mi ne da več po pol ure pri miru ležat in "v miže buljit" v tisto škatlo. Če se ti pa da in če imaš čas, je pa tisto prav fajn.

Drugače pa gre meni tudi na živce, ker sem bleda pozimi, tako da se samo z debelim čopičem z rjavim rdečilom za lica po obrazu napenzlam. Puder mi gre na jetra. To deluje pa čisto naravno.

clock-img

29.11.2007, 09:42

clock-img

blue sky

pencil-img

2468

IZVIRNO SPOROČILO: nivess

in gospod loreal pravi, da ne pušča madežov.user posted image

Ja, saj to vsi obljubljajo, pol te je pa groza, ko se vidiš user posted image .

clock-img

29.11.2007, 09:43

clock-img

Anonimen

drugače in gospod loreal pravi, da ne pušča madežov.user posted image

Ja, na povštru ...

clock-img

29.11.2007, 09:46

clock-img

Anonimen

No, ta krema , loreal mu pravi fluiduser posted image  diši nenormalno, da bi lahko jedla to.user posted image  Ja nič, bom počasi štartala in poročam kak bo. Zvečer si namažem lice, vrat, malo dekolte pa bo.user posted image  Je pa ta zadeva kr nova, piše innovationuser posted image

clock-img

29.11.2007, 09:47

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Splišni

drugače in gospod loreal pravi, da ne pušča madežov.user posted image

Ja, na povštru ...

Ne, ne ni mišljeno tak, jaz sem narobe napisala. Piše da ne pušča flekov na obrazu.user posted image

clock-img

29.11.2007, 09:49

clock-img

Anonimen

piše innovationuser posted image

Vau!!!!!user posted image ¨

No, O.K., poročaj. Koliko pa stane?

clock-img

29.11.2007, 09:49

clock-img

petja

pencil-img

998

Jaz tega, da ne pušča flekov, ne bi verjela! Sem kupila Diorjevo za telo, plačala kot žuta, po dveh nanosih znorela, ker sem bila vsa flekasta, vsa oblačila pa še postelja zraven je bila umazana. Da o smradu ne govorim user posted image . Sem jo samo stran zabrisala user posted image .

Lp, petja

clock-img

29.11.2007, 09:51

clock-img

Anonimen

Petja, jaz sem imela enkrat eno za telo, pojma nimam, katero, kr eno, pa nisem bila nič flekasta. Res da nič kaj pretirano rjava nisem bila, ampak flekasta pa tudi ne. Mogoče so pa cenejše boljše.user posted image

Smrdela pa je, ja.

clock-img

29.11.2007, 09:57

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Splišni

piše innovationuser posted image

Vau!!!!!user posted image ¨

No, O.K., poročaj. Koliko pa stane?

8,5 eur, je pa 12 ml. Samo veš kak dišiiiiiiiiiiiii piše pa Aquamine+Soft bronze

clock-img

29.11.2007, 09:59

clock-img

Anonimen

! Sem kupila Diorjevo za telo,

aHA, VIDIŠ ZA  CELO TELO PA NIKOLI SI NE BI UPALA kaj dat gor. Niti diorja. Se mi zdi nemogoče, da bi se lahko enakomerno lepo namazala.

clock-img

29.11.2007, 10:03

clock-img

Anonimen

Jaz nisem probala še nobene, ki ne bi "smrdela" v času, ko poteka reakcija... Zame je najbolje za obraz in vrat (ajde včasih tudi dekolte) puder v kroglicah od ARTDECO in mi je v bistvu še najbolje. Glede tena barve je pa največ odvisno od podalge oz. pigmenta, ki ga im a posameznik. Jaz sem od iste kreme lepo rjavkasta, moj pa korenčkast...

clock-img

29.11.2007, 10:05

clock-img

pety78

pencil-img

6109

In kaj naj bi ta krema vsebovala, da boš porjavela v obraz? A ni škoda kože?

clock-img

29.11.2007, 10:08

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: pety78

In kaj naj bi ta krema vsebovala, da boš porjavela v obraz? A ni škoda kože?

Ma nimam pojma kaj bi naj vsebovala, bomo vidli user posted image  Eh, za kožo se ne sikiram, teh par mililitrov ji ne more nič.

clock-img

29.11.2007, 10:09

clock-img

Anonimen

Glede tena barve je pa največ odvisno od podalge oz. pigmenta, ki ga im a posameznik. Jaz sem od iste kreme lepo rjavkasta, moj pa korenčkast...

Ja, saj jaz tudi računam na svoj pigment, ki je kr ok.user posted image

clock-img

29.11.2007, 10:37

clock-img

smigli

pencil-img

1088

Tudi jaz sem jo v preteklosti uporabljala, pa sem bila kot panda. Okrog oči beli obročki in ravnotako okrog ust, se pa ne spomnem katero kremo sem imela.
Nivess javi rezultate, da vidmo če se jo splača kupit.

clock-img

29.11.2007, 10:42

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

29.11.2007, 11:02

clock-img

srki

pencil-img

9222

Jaz samoprjavitveno kremo za obraz uporabljam že ene 10 let. Ja, 10 let. Glede na to, da je že navadno milo škodljivo in ne vem kaj še vse, se toliko ne sekiram zaradi tega. Res pa se v času dojenja, kolikor sem pač dojila, nisem z njo mazala.

Ponavadi se namažem zvečer, preden grem spat oz. počakam, da se fajn vpije, ker nedaj bože, da se namažeš in se vležeš na bok oz. na liceuser posted image . Okrog lasišča in obrvi se obrišem z brisačo. Flekasta pa nisem tudi druge, katere poznam, da uporabljajo to kremo, niso. Ker pa nimam idealne kože, si dam še malenkost pudra, da mi pokrije nepravilnosti.

To, kar si ti kupila, nivess, je verjetno enako, kot od proizvajalca, gospoda Dove-a.

Sicer pa, a ne hodiš v solarijuser posted image , potem ne rabiš te kreme.

clock-img

29.11.2007, 11:03

clock-img

srki

pencil-img

9222

IZVIRNO SPOROČILO: smigli30@email.si

Tudi jaz sem jo v preteklosti uporabljala, pa sem bila kot panda. Okrog oči beli obročki in ravnotako okrog ust, se pa ne spomnem katero kremo sem imela.

Saj jaz se namažem čez cel obraz, previdna sem le pri obrveh. Po končanem mazanju pa si obrišem obrvi, lasišče in umijem usta, pa nimaš nobenih belih flekov.

clock-img

29.11.2007, 11:06

clock-img

Anonimen

Sicer pa, a ne hodiš v solarijuser posted image , potem ne rabiš te kreme.

Seveda ne hodim v solarij, zato pa sem si to nabavila. V solarij hodim vedno tam nekje v maju, pol pa fertik.

clock-img

29.11.2007, 11:09

clock-img

smigli

pencil-img

1088

IZVIRNO SPOROČILO: srki

IZVIRNO SPOROČILO: smigli30@email.si

Saj jaz se namažem čez cel obraz, previdna sem le pri obrveh. Po končanem mazanju pa si obrišem obrvi, lasišče in umijem usta, pa nimaš nobenih belih flekov.

Ma sem prakticirala isto, sam mi okoli ust ni in ni primlo, jst ne vem kako kožo imam, lahko da imam preveč brk! user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem