cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Med

clock-img

20.02.2005, 08:00

clock-img

dory

pencil-img

8852

Spet rabim vaso pomoc mamice moje...

vceraj sem mislila,da sem naredila dobro delo in tamalemu v skuto zmesala mal medu in banane...zvecer je krical in se zvijal,dones zjutri pa je okol oci neki flekast :(

Kdaj se naceloma lahko da tamalim med?

clock-img

20.02.2005, 08:10

clock-img

puri

pencil-img

2171

Ne vem točno, do enega leta sigurno ne,....to je edina stvar, ki sem se jo jaz zapomnila, da se res ne sme dat!

Z medom kar še počakaj!:rozica:

clock-img

20.02.2005, 08:45

clock-img

thumbelina

pencil-img

1180

Med je zelo nevaren za dojenčke in se ga je fino ogibat na daleč. Enkrat ne bo škodilo, za naprej pa jaz raje ne bi, čeprav bi mu bilo všeč.

clock-img

20.02.2005, 10:49

clock-img

Seven*

pencil-img

6206

Med je lahko zelo nevaren, ker lahko vsebuje bakterijo Clostridium Botulinum, ki povzroca bolezen botulizem.. Sploh nevarni so domaci medovi, ker niso pregledani.. Na tvojem mestu, bi obiskala zdravnika, ce bo stanje nespremenjeno...

clock-img

20.02.2005, 12:51

clock-img

BokiMB

pencil-img

343

Joj, ne! Pred prvim roj. dnem ne! Dojenček ne more prebaviti snovi, ki so v medu in ki se potem v njegovem organizmu spremenijo v neke strupe, zaradi katerih lahko celo umre (ne vem več, v kateri knjigi sem to prebrala)!

clock-img

21.02.2005, 11:49

clock-img

Katjuša & Daša

pencil-img

75

Tudi jaz sem nekje prebrala, da ne medu pred prvim letom. Sem pa nekje zasledila recepte z medom že za dojenčke pred prvim letom.

Jaz se ga striktno izogibam.
Katjuša

clock-img

21.02.2005, 20:20

clock-img

kepica

pencil-img

2080

Kaj pa je potem z medolinom? Ta je pa že od 6 mesecev naprej:zmeden2: Ali pa je to drugače,ker je vse predelano:zmeden:

clock-img

21.02.2005, 20:39

clock-img

Pajaca

pencil-img

2154

Jaz sem tud vidla že polno receptov z medom, pa ga vseeno ne dam. Me je že mel ko je bila bolna da bi ji ga v čaj pa ga nisem dala. Medolino pa brez problemov je... no pa saj bo kmal 1 leto.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem