cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Medenična lega in prod v MB?

clock-img

04.09.2007, 11:22

clock-img

bambi

pencil-img

1021

Ker sem v 37. tednu in se moja user posted image  še ni obrnila, lepo sedi na ritki, glavica zgoraj, me zanima kakšne so izkušnje s takšnim porodom v MB? Vem, da v nekaterih porodnišnicah pustijo normalno rodit, z ritko naprej, pri tem seveda pride do groznega raztrganja.... Mene je zelo strah takšnega poroda in bi v tem primeru imela raje CR. Ali ga v MB naredijo v takšnem primeru???

LP Bambi

Imam tri sončke, mojega angelčka Leo in dve princeski, Gajo in Heidi.

clock-img

04.09.2007, 18:37

clock-img

mehurčica

pencil-img

3735

Jaz sem v MB rodila s CR pri prvi nosečnosti. Ne vem pa, če naredijo pri vsaki tako. Jaz sem slučajno naletela na mojo ginekologinjo in mi je rekla, naj se sama odločim, da pa mi ona svetuje CR. Pa sem se kar takoj strinjala. Sedaj pa še ne vem kako je obrnjena naša beba in upam, da bom sploh še imela kak UZ.

clock-img

05.09.2007, 16:00

clock-img

hillmagic

pencil-img

857

Tudi meni se se ni obrnil in me je tudi postalo strah Sploh pa ker so mi rekli da ga bodo poskusali obrniti prihodni teden. Sem noseca user posted image  34 tednov. G mi je rekla da je kar veliko tako da vprasanje ce mu bo uspelo dol zlesti. Tudi meni je potem predlagala carski rez. Kar me ni posebaj navdusilo in sem ob odhodu imela kar kisel obraz.
Nič ti ne znam svetovati. Ven so se vsi prisli na tak in drugacen način. In tudi tvoj bo. Pa moj tudi.
Srecno pa se kaj izves sporoci

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem