cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Medrol in Klomifen

clock-img

07.02.2009, 12:03

clock-img

anonimna11

pencil-img

3

Tudi midva se že 2 leti in pol ubadava z vsem. Moja ginekologinja mi je dala Klomifen, ki pa v dveh mesecih ni imel učinka. Sedaj ga jemljem tretji mesec, tokrat z Medrolom. Veliko sem prebrala po netu, pa nisem nikjer zasledila zdravljenje z kortikosteroidi. Vedno, ko pridem pa na merjenje foliklov pa jamra, da imam pretanko sluznico. A je katera imela mogoče takšno kombinacijo. Zanima me tudi če bi potem mogla jest poleg Klomifena in Medrola še Dabroston? 

clock-img

07.02.2009, 13:08

clock-img

divans1

pencil-img

2547

Za medrol nisem še nikoli slišala, bom pa tud sama šla drug teden na klomifen, pa sem še posebej vprašala ginekologinjo, če naj jemljem zraven še dabroston, pa je rekla, da ni potrebe, da ko bo pozitiven test, potem pa lahko, glede na to, da sem imela že en splav.

clock-img

07.02.2009, 14:35

clock-img

Anonimen

Za medrol še nisem slišala. Dabroston ti pa predpiše če potem vidi, da imaš pretanjko sluznico.

clock-img

07.02.2009, 17:59

clock-img

emsika

pencil-img

88

a ma katera izkušnje z puregonom?? a je uspeh kaj večji kot pri klomifenu??

clock-img

07.02.2009, 18:00

clock-img

emsika

pencil-img

88

a ma katera mogoče izkušnje z puregonom? je večja uspešnost kot pri klomifenu?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem