writing-img

Meduze na obali

clock-img

16.07.2006, 23:59

clock-img

sjug

pencil-img

334

Ali je kaj novega o meduzah na obali? Menda so na Lošinju in praktično povsod celo do Dubrovnika so prišle (sem prebrala na spletu). Kaj pa Pag? Tiste-i, ki ste se že vrnili z dopusta, ali ste imeli kaj meduz in kje ste dopustovali. Mi smo želeli na Lošinj, sedaj pa se bolj nagibamo k Pagu. Tako, da ne vem???

Never Ever Give Up!

clock-img

17.07.2006, 08:39

clock-img

darjatimci

pencil-img

1828

Mi smo bili na Cresu in pri nas jih ni bilo,smo pa jih videli v sosednjem mestu v kampu.Letos precej piha in najbrž ni nič čudnega,da jih povsod prinese tudi na otoke.

clock-img

17.07.2006, 09:48

clock-img

katarina2004

pencil-img

302

Ta vikend smo bili v Premanturi-Pula nikjer ne duha ne sluha o meduzah.

clock-img

17.07.2006, 10:05

clock-img

Anonimen

Na Korčuli so.

clock-img

17.07.2006, 10:13

clock-img

SILVA

pencil-img

1129

Mi smo se vrnili v soboto iz Paga,bili smo 14 dni in samo en dan so bile meduze ob obali,potem pa nič več.

clock-img

17.07.2006, 10:38

clock-img

Maleal

pencil-img

2930

V Vodicah jih ni bilo.user posted image

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

clock-img

17.07.2006, 22:32

clock-img

sjug

pencil-img

334

Hvala vsem za info. SILVA, kje oz. na kateri strani otoka ste pa bili? Mi razmišljamo o kampu Paško, pa me zanima, če je to kje blizu?

Never Ever Give Up!

clock-img

18.07.2006, 00:47

clock-img

klepetka

pencil-img

2268

ja ,na pagu meduze so.V enem tednu sem videla na plazi 4 ljudi,katere so opekle meduze.

clock-img

18.07.2006, 17:47

clock-img

Anonimen

user posted image user posted image user posted image user posted image  Ja kriza no.

Silva je bila na tisti strani otoka, kjer je tudi kamp Straško.

Mi se kopamo enkrat na eni strani, drugič na drugi. Ma daj, naj gre vse skup nekam. Že itak je morje ledeno tam dol, a zdej bodo pa še meduze?

LP, Ribica

clock-img

18.07.2006, 17:52

clock-img

Anonimen

marusa05, kje si pa ti bla?

clock-img

18.07.2006, 17:57

clock-img

artista7

pencil-img

816

hihi, jaz sem bila pa lepo v Portorožu pa nikjer nič..razen nekaj trave, akr je pa itak standard..user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.07.2006, 18:00

clock-img

Seven*

pencil-img

6206

Mehuze se gibljejo skupaj s tokom vode. Tako je lahko nek teden na obali veliko meduz, potem pa par mesecev nic. Ne se prevec obremenjevat. To je zelo odvisno od tokov, vremena, ipd.

Gospa sem.

clock-img

03.08.2006, 16:09

clock-img

cmokec

pencil-img

5499

Meduze so menda prišle z nevihtamo do Poreča, Umaga in Novigrada. A katera kaj ve o tem? Bi bila vesela kake zanesljive informacije?

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

clock-img

03.08.2006, 18:12

clock-img

Primoza

pencil-img

4733

Do sobote jih na Makarski rivieri ni bilo.

clock-img

06.08.2006, 22:13

clock-img

Anonimen

Vseh 14 dni (22.7-5.8.) na Pagu ni bilo niti ene. Ne v Straskem, ne na drugi strani otoka (Cista, Zrce, Prnjica...), ne na mestni plazi, ne na Lokvici (del Novalje).

LP

clock-img

08.08.2006, 09:36

clock-img

Anonimen

Jih ni zaenkrat.Pa vseeno preden greste na morje v lekarni nabavite lekarniški amonijak,pomaga po piku meduze.Če ga pa nimate s seboj je pa še eno za nekatere morda gnjusno navodilo,kar polulat se na opklino meduze.
V Italiji so kar nekaj dni zlivali naobali v morje litre amonijaka vsako jutro,da so odgnali meduzeuser posted image

clock-img

10.08.2006, 09:22

clock-img

Anonimen

Še en nasvet,kako oljšat bolečino ko te opeče meduza.
Ožgano mesto najprej zdrgni z peskom in takoj zatem splakni z morsko vodo,priporočljive so nato obloge z kisom.
Upam,da nihče od vas ne bo skusil te opekline.
Obale Španije,Francije,Italije in del hrvaške Istre so preplavili milijoni meduz mesečink.Mesečnike ogrožajo tudi kopalce v pasu med Tržaškim zalivom in otokom Pagom.
V našem morju se še niso pojavile,lahko pa se to spremeni v enem dnevu in jih tok prinese do naše obale.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem