writing-img

Medvedek PU

clock-img

10.02.2007, 08:31

clock-img

arielca

pencil-img

2312

Kje (poleg BC) bi lahko dobila stensko dekoracijo, kakšne slike v okvirju, posteljnino in manjšo preprogo z motivom Medvedka Puja?

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

clock-img

10.02.2007, 10:20

clock-img

noe

pencil-img

982

Dekoracijo ziher v Baby centru, preproge pa sem vidla v lesnini in hoferju

clock-img

10.02.2007, 14:11

clock-img

facka

pencil-img

789

manjše tepihe z Disney motivi sem videla v pohištveni trgovini Mercatorja

clock-img

10.02.2007, 18:51

clock-img

Miška76

pencil-img

365

Vidla sem jih v katalogu Quelle, pa v Neckermannu.

clock-img

13.02.2007, 19:09

clock-img

tanjaj

pencil-img

9

Čav  Arielca!

a imate tut vi sobico z dekoracijo medvedka Puja! Jst sem tut imel namen kupit nalepke v BC potem pa sem se premislila in sem kar sama narisala na steno!Slike sem si iz interneta sprintala na folijo pol sem si pa v službi sposodila grafoskop obrisala in nato pobarvala. Je dosti lepše ti rečem, potem sem pa še dokupila dodatke z tem motivom in sicer posteljnino sem naročila prek Quelle ker so imeli dimenzijo za otroško posteljico drugače pa pri nas v NM imajo v salonu Creatina posteljnino dimenzije za navadno posteljo , in zelo lepe preproge, brisače ter okrasne blazinice!
Jst sem že čist nora na tega Puja sam še take stvari kupujem. Pa v Turbo Limanču ( upam da sem prav napisala) majo tut ful s tem motivom ful lepe medvedke, tut okrasne blazine, jst pa sem tam kupila še vrečo za igrače , tisto ki jo obesiš na strop in ima potem predale upam da veš za kaj gre!

clock-img

13.02.2007, 19:14

clock-img

tanjaj

pencil-img

9

sem pozabila še to dodat glede slik  imajo v Pikapolonici, Mullerju  take male sestavljanke z motivom  Puja  zelo lepe in poceni so, pa jih kupi sestavi in daj v okvir lahko čist navaden boš vidla da naredi boljši efekt kot pa sama navadna slika!
tko to je vse !
Imej se lepo in upam da  sem ti kaj pomagala!
LP

clock-img

18.02.2007, 19:31

clock-img

LUNA06

pencil-img

1662

Midva sva uzela postelnino in zavese pr Quelle, je ful luštno.Imajo tudi blazine, lučke, pa se mi zdi, da tudi eno sliko.

clock-img

19.02.2007, 12:26

clock-img

makica

pencil-img

372

Živjo,

Nalepke od medvedka Pu-ja lahko kupiš tudi v Bušiju
http://www.busi.si/shop/index.php?page=3&skupina=18&podskupina=0&artikel=196

Sicer so kar precej drage, jaz sem kupila nalepke s motivom Princesk in mi ni žal. Sobica je res ful lepa.

LP

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem