cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Mehurčki???!

clock-img

16.03.2005, 09:22

clock-img

Janika

pencil-img

307

sem 24t:nosecka: pa se zadnjih nekaj dni pojavljajo obcutki dvigajočih se mehurčkov, pa si ne znam razjasnit, kaj bi to lahko bilo. Še katera?

clock-img

16.03.2005, 09:26

clock-img

Teni_

pencil-img

6466

Gibe že čutiš? Ker če ne, je to to.

LP,
Mojca:nosecka:

clock-img

16.03.2005, 09:27

clock-img

Janika

pencil-img

307

Ja gibe cutim ze 5 tednov, sedaj so ze zelo ocitni tako kot po pbcutku tako vcasih tudi po videzu trebuha, zato mi ni jasno kaj bi to bilo??!

clock-img

16.03.2005, 09:28

clock-img

Teni_

pencil-img

6466

Ja, saj se mi je zdelo, da jih že čutiš, glede na to, koliko si noseča. Potem pa ti ne znam povedat, kaj je to. Žal.

LP,
Mojca:nosecka:

clock-img

16.03.2005, 10:08

clock-img

Anonimen

Po moje s prstki kaj rofka.

clock-img

16.03.2005, 10:21

clock-img

Romcka

pencil-img

285

kak si lepo napisala Splisni:)
Nekje sem brala, da bejbiji v busiju kolcajo..sam ne vem lih kdaj zacens to cutit in opazit razliko med nogometom in kolcanjem:)
veliko soncka in vit D vseh:)
R

clock-img

16.03.2005, 10:45

clock-img

CIPRESA

pencil-img

3497

Janika jaz sem mehurčke čutila že zelo kmalu, in ko sem šla samoplačniško na pregled k dr. Miheličevi, se ji to povedala in takrat sem bila v 18t pa sva gledali na ekran in vsakič ko je bebika stegnila roko in pomigala s prstki, čem začutila mehurčke. JAZ SI TO PREDSTAVLJAM KOT BOŽANJE. Zdaj te boža tvoja bebika, ko bo prijokala na svet pa jo boš ti.

clock-img

16.03.2005, 12:06

clock-img

Janika

pencil-img

307

joj, hvala upam da je vse res kar pravite. V zacetku ko bi morala cutit pred brcanjem neke mehurčke nisem cutila nic, sedaj pa se sredi brcanja pojavljajo mehurcki in sem cist panicna.

clock-img

16.03.2005, 19:18

clock-img

mujcek

pencil-img

931

No to o kolcanju pa prvič slišim, kako posrečeno ;)
Kaj pa če so to bili kakšni golobčki, a te :duda: spuščajo v bušiju???? :)-

Se zanimam že vnaprej:)-

clock-img

17.03.2005, 08:14

clock-img

Janika

pencil-img

307

Mujcek tebi se zdi smešno mene pa skrbi ker mi ni jasno od kod bi zrak lahko prihajal??

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem