writing-img

Men se rola...

clock-img

07.04.2008, 21:14

clock-img

timoteja

pencil-img

524

...zato mi je danes moj možek kupil rolerje, prvič v življenju sem danes stala na njih. Ja, in uspelo mi je skuhati kavico v rolarjih. Mi je tak všeč, da komaj čakam na lepo vreme, da se bomo naučil, in potem bomo rolali vsi, najbolj obvlada naša 4 letnica. Vejrento sodijo k temu modrice, a ne punce. Lepo se imejte.

clock-img

07.04.2008, 21:16

clock-img

Anonimen

Jaz nisem mela modric. Me je pa kkšn teden rit bolela od pristanka na betonuuser posted image
Drugač pa ščitnike si daj. Vsaj na roke, da si ne boš dlani popraskala al pa zapestje uničla.

clock-img

07.04.2008, 21:18

clock-img

Anonimen

bravouser posted image , meni jih je mož kupil lani za roj. dan in sem ta prvo rundo pogrnila na vhodu na granitu in to fajn, fajn....tako da sem ga hecala da bi mi mogel najprej ščitnike za okol in okol kupit pa še peno za na rit, potem pa rolerjeuser posted image pa znam drsati in kotalkati tole mi pa ni šlo ...no ja, zdaj grem po ravnem po klancu dol pa ni šans......user posted image

clock-img

07.04.2008, 21:18

clock-img

Anonimen

Kuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuulllll :).

clock-img

08.04.2008, 07:17

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Ti kar pojdi ven - tudi v oblačnem vremenu, saj ne rabiš čakat na sonce, ker ti bo potem ful vroče, ko se boš "mantrala".
Jaz se rolam že 9 let in modric še ni bilo, preživela pa sem par padcev user posted image

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem