writing-img

Mene daje lenoba

clock-img

13.02.2009, 12:03

clock-img

smigli

pencil-img

1088

ejla drage moje, mene daje huda lenoba, v slubi zaradi recesije ni veliko dela in surfam, pa prebiram in nič od mene , še dobro da je dihanje podzavestno.............
a je še kdo v podobnem položaju? user posted image

clock-img

13.02.2009, 12:06

clock-img

andreja32

pencil-img

543

sva že dve...tamala spi, jaz pa namesto da bi pospravljala na netu visim, pol bom pa vsa živčna da nisem mogla nič narest...ma sem že dva dni smotana, edino spala pa bi,..o ja...

clock-img

13.02.2009, 12:16

clock-img

ZvezdicaZaspanka

pencil-img

293

IZVIRNO SPOROČILO: andreja32

sva že dve...tamala spi, jaz pa namesto da bi pospravljala na netu visim, pol bom pa vsa živčna da nisem mogla nič narest...ma sem že dva dni smotana, edino spala pa bi,..o ja...

Še ena...Čisto isto...S to razliko, da imam dvojčka in da to ne traja samo dva dniuser posted image . Tamala dva zaspita, jaz pa na računalnik....In pol je kar naenkrat ura toliko, da je čas za kosilo...jaz pa še nič. O pospravljanju pa sploh ne govorim. In ko pride moj domov pojamram, da nisem mela časa za ničuser posted image ...

clock-img

13.02.2009, 12:24

clock-img

alička

pencil-img

2082

Še ena... sem na bolniški, tamala spi... jaz priklopljena na službeni računalnik (da ne zamudim česa, he, he, delam pa tako nič).

Še dobro da grem v ponedeljek v službo, ker se bom doma zasmradila. O danes sem celo posesala user posted image

clock-img

13.02.2009, 12:51

clock-img

smigli

pencil-img

1088

A je to že spomladanska utrujenost? user posted image

clock-img

13.02.2009, 12:52

clock-img

Volga

pencil-img

9346

IZVIRNO SPOROČILO: smigli

A je to že spomladanska utrujenost? user posted image

ne, kronična utrujenost.

clock-img

13.02.2009, 13:00

clock-img

Abbey

pencil-img

331

Jaz sem tudi čisto hin, sem šla kar za dve uri spat, sej ne morem verjetuser posted image

clock-img

13.02.2009, 13:06

clock-img

Rožica I

pencil-img

4047

Bolj buljim v to škatlo, bolj sem hin user posted image . Sploh pa sedaj po kosilcu s kozarcem rdečga...Delo bo danes moralo počakat na jutri dopoldne zaradi logističnih težav- hvala bogu za vsaj to opcijo. Popoldne bo pa štala, tamali ima najavljen obisk, jaz pa imam neke druge plane- bomo videli, kdo je večji ego user posted image .
Kdo je bolj len danes, se pa itak ve user posted image !

ROŽICA

clock-img

13.02.2009, 13:08

clock-img

smigli

pencil-img

1088

Mah, se bojim, da bom obležala na tipkovnici in se zbudila z vzorcem na licu.......user posted image

user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni