writing-img

Mene pa nekaj zanima...

clock-img

20.10.2005, 19:24

clock-img

lidija74

pencil-img

65

do kdaj je potrebno odnesti potrjene papirje na CSD? Kdaj je zadnji rok za oddajo teh papirjrv? Papirje sem sicer oddala svoji šefici in ji rekla,daje nujno,upam pa da jih je ona danes poslala naprej user posted image ? Zaposlena sem v Mb enoti,sedež firme pa imamo v Celju,pa se bojim,da ne bom zamudila roka user posted image ? Porodniško začnem z 23.11.,PDP pa imam 21.12.
Lepo prosim,če mi lahko odgovorite na vprašanje,saj me to preveč skrbi user posted image ?
Najlepša hvala,Lidija user posted image 31.teden

clock-img

20.10.2005, 19:32

clock-img

Anonimen

clock-img

20.10.2005, 22:07

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Kolikor vem, papirje na CSDju lahko oddaš največ 60 dni pred PDPjem. Kje je pa zadnja meja za oddajo papirjev pa ne vem - verjetno vsaj kak dan pred nastopom porodniške.
Jaz sem jih oddala približno teden pred nastopom porodniškega dopusta (se pravi ca 35 dni pred PDP), pa mi ni nihče nič rekel.

LP

clock-img

20.10.2005, 22:33

clock-img

metka

pencil-img

174

Najkasneje dan pred nastopom, vsaj jaz sem jih tako oddala pa ni bilo nič narobe.

clock-img

21.10.2005, 08:16

clock-img

lidija74

pencil-img

65

Najlepša hvala vam za odgovore,da si ne bom delala več takih preglavic user posted image !

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem