writing-img

Menjava delovnega mesta

clock-img

02.06.2006, 21:26

clock-img

Anonimen

Zaposlena sem v velikem podjetju - trenutno delam v računovodstvu na osnovnih sredstvih. Tukaj sem že nekaj let, delo je že skoraj rutina, nekatere stvari pa mi še vedno ne gredo prav v glavo, saj so novi izrazi zaradi sprejetja nove zakonodaje (ki je prilagojena mednarodni) tako čudni, da se zdijo že bedasti (npr. prevrednotovalni popravek kapitala, krepitev, slabitev osnovnih sredstev itd...). Delam v povprečju 8 ur, ko je gužva, tudi potegnemo do večera, a je to redko (navadno ob koncu leta in kdaj ob koncu meseca).
Sedaj pa se mi ponuja druga služba - v kadrovski. Plačilo je malo višje (25.000 neto), čisto drugo področje, delaš z ljudmi, vedno se kaj dogaja, dela je ogromno, punce včasih delajo tudi do večera in vikende), no, zdaj če bi imele mojo pomoč, verjetno ne bi rabile...ha,ha...user posted image .
Skratka ne morem se odločiti ali naj drugo delovno mesto sprejmem ali ne. Kaj ve menite? Dela kdo morda tudi v podobnih službah?

clock-img

03.06.2006, 10:39

clock-img

SPORTINA

pencil-img

181

Tudi jaz delam v velikem podjetju na OS....

clock-img

03.06.2006, 15:06

clock-img

karmy

pencil-img

2530

vsak denar prov pride...vsaj meni user posted image user posted image user posted image

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

clock-img

03.06.2006, 15:42

clock-img

kapica

pencil-img

5103

Odvisno kako se tukaj, kjer si sedaj pocutis in razumes z sodelavkami. To je skoraj pomembneje, kot pa tistih par tisoc tolarjev.
Na novem mestu ti bo delo tudi hitro postalo rutina.

Tako da jaz bi se samo po tem orientirala, kaksno je ozracje med sodelavci.

LP

Sedaj nas je pa pet!

clock-img

03.06.2006, 15:45

clock-img

Anonimen

Če primerjam ti dve delovni mesti v "moji" službi, bi se vsekakor odločila  za kadrovsko.
Pestrejše, vedno se kaj novega dogaja, pa še plača praviš, da je višja. Če ti znese, da kdaj potegneš, zamenjaj user posted image  user posted image

clock-img

03.06.2006, 17:39

clock-img

dory

pencil-img

8852

Bejz v kadrovsko...in ne razmislej kej prevec...

clock-img

03.06.2006, 17:56

clock-img

CatJa

pencil-img

5068

Takole ti bom rekla: pojdi delat na področje, kjer ti do konc življenja ne bo potrebno osveževat znanja ali se slučajno še dodatno izobraževat. Ker če delaš na tako ozkem področju, kot so OS in ti izrazi, ki so v uporabi že dobra štiri leta, ne 'sedejo', potem zate res ni prihodnosti v računovodstvu.
Kakšno je delo v kadrovski, ti pa žal ne znam povedat.

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

clock-img

04.06.2006, 19:39

clock-img

Anonimen

Hvala vam vsem skupaj za odgovore, ste mi res pomagale!!! Sem se odločila za kadrovsko....

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem