writing-img

Menjava dude

clock-img

12.10.2007, 16:07

clock-img

tančica

pencil-img

293

Zakaj je sploh potrebno zamenjati dudo za večjo. Mi uporabljamo Nukovo 1, stari bomo 7m in sem danes kupila 2. Ko jo vleče mu kar vn uhaja, ali se na te navadijo a kuko? Kdaj ste pa ve menjale?

clock-img

12.10.2007, 16:24

clock-img

barbi007

pencil-img

143

Jaz sem kupila nuk 2 pri 6 mesecih, kot piše na embalaži. Pa je ni in ni hOtel. Mu je bila enostavno prevelika in mu ni pasala v usta. Pa smo ostali na 1 in jo sedaj pri 11 mesecih še vedno uporabljamo. Meni je zobozdravnica rekla, da je to povsem neumno menjavati dude za večje. Povedala mi je, naj si predstavljam materino bradavico na dojki - tudi ta ne raste, čeprav otroku raste čeljust. Tako, da mi je povsem odsvetovala menjati dudo za večjo, ker te baje lahko deformirajo čeljust, kar pripomore k napačnemu izraščanju zob.
Izbira je pa tvoja.
LP

clock-img

12.10.2007, 16:41

clock-img

Bubacka

pencil-img

282

mi smo imeli od aventa 3-6 mes. potem sem kupila njej 6-18 mes, in jih fajh primerila, nimajo nobene razlike, popolnoma enake so... tak da mi se vcasih mamo tisto 3-6 ponoci... za druge pa ne vem... ce jima ne pase, jaz ne bi silila, pac bo se prisel cas za vecje dude...user posted image

http://bubacka-stella.moj-album.com/
Imam dve sončici Stello in Evo!!!
04.12.2006, 3080 kg, dolga 51 cm, glavica 33
25.11.2009, 3140 kg, dolga 51 cm, glavica 33

clock-img

12.10.2007, 17:25

clock-img

kaya2007

pencil-img

3944

ni treba menjat,  to je samo tržna poteza...naša itak ne bi hotla drugačne dude kot jo ima. je pa še bolje da je manjša, zaradi zob...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem