writing-img

Menstruacija+nosečnost?

clock-img

09.11.2007, 08:49

clock-img

byanca

pencil-img

252

Ojla! jaz sem zadnjič zvedla od sodelavke, da je njena kolegica dobila  menstruacijo, kasneje pa zvedla da je noseča že v tretjem mesecu. razen povečanih prsi ni imela drugih znakov. Ima katera kakšne podobne izkušnje?

clock-img

09.11.2007, 08:55

clock-img

Lorencia

pencil-img

530

Ja, tudi jaz sem slišala za nekaj takim primerov, vendar nikjer nisem zasledila - ali je M isto močna kot ponavadi. Torej, se tudi M nič ne spremeni...verjetno je manj močna ali kako ?

clock-img

09.11.2007, 09:04

clock-img

cleopatra

pencil-img

215

moja mami je imela pri meni in pri sestri normalno menstruacijo skozi vso nosečnost,
pa je vse potekalo ok in normalno

clock-img

09.11.2007, 09:04

clock-img

byanca

pencil-img

252

Ja nevem, baje je mela isto kot ponavadi. pomojem je odvisno od posameznice. kaj pa vem...

clock-img

09.11.2007, 09:05

clock-img

byanca

pencil-img

252

Pa je mela tut krče, bolečine kot ponavadi?

clock-img

09.11.2007, 09:07

clock-img

MARTINŠČICA

pencil-img

887

V takih primerih gre, kolikor je meni znano, za krvavitev v nosečnosti in ne za pravo M. Lahko je podobna, nikoli pa ni enaka. Tudi jaz imam bivšo sošolko, ki je rekla, da je imela 3 mesece M, potem sta se pa z možem pogovarjala o tem, kako čudno M ima, in je bil on toliko pameten, da ji je svetoval, naj naredi nosečniški test. Bila je noseča 3 mesece in pol. Seveda sta delala na user posted image . Tudi dr., ki svetujejo po netu, odgovarjajo, da to ni M, ampak krvavitev v nosečnosti, kakršnakoli pač že je. Ni vsak "rjavo-rdeč flek" M.

200% MAMI

clock-img

09.11.2007, 09:22

clock-img

byanca

pencil-img

252

Martinščica, najprej četitke in prijetneuser posted image  ti želim!
Pomoje imaš kar prav, kar se tiče M med nosečnostjo.Je res nemogoče, da bi bila M  ista.
Hvala tebi in ostalim

clock-img

09.11.2007, 10:40

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Tudi jaz slišala že take primere. Vendar je M v tem primeru verjetno bolj mlaga in ne močna.
Meni se v tej nosečnosti pojavlja rahlo obarvan izcedek in sem razmišljala, da kaj če bi ta čas morala dobiti M. Vse tako kaže, nisem pa prepričana.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem