writing-img

Menstruacija-nosečnost

clock-img

03.09.2007, 14:31

clock-img

rouzi

pencil-img

132

Punce, ali je možno, da imaš normalno menstruacijo, pa si noseča?
nikjer nisem zasledila takega primera, pa vas kar vprašam. Me zanima kar tako, na splošno.

clock-img

03.09.2007, 14:34

clock-img

Anonimen

Menstruacijo ne, imaš pa lahko krvavitev in misliš da je M. Je redko ampak je možno. Moja najboljš prijateljica je imela tak primer. Prvi mesec je krvavela, potem ji je 2 tedna zamujala M, nardila test, je bil +. Ko je šla dva tedna kasnej k G jo je pa skor kap k je bla že tri mesece noseča.user posted image

clock-img

03.09.2007, 14:35

clock-img

LuNa73

pencil-img

2809

baje jo lahko imaš še tri mesece... ne vem, jaz vem za dva primera mojih kolegic...
1. primer ko je imela 18 dni jo skupaj in je šla h ginekologu in so ugotoili da je noseča.
2. primer pa je prvi mesec imela normalno, drugi mesec pa jo je imela tako, da jo je dva dni imela, pa dva dni nič... pa to ene 10 dni... pa so ugotovili, da je v tretjem mesecu..
tak da, ne vem!user posted image

clock-img

03.09.2007, 14:37

clock-img

LuNa73

pencil-img

2809

se strinjam s karin ni menstruacija ampak krvavitev! Ampak ko kri teče tam spodi kr rečemo da je M. user posted image  Seveda takrat, ko ne vemo, da gre za nosečnost.

clock-img

03.09.2007, 15:26

clock-img

murkica

pencil-img

2075

Ja tudi moja prijateljica je imela M( no pač krvavitev) še dva meseca, potem pa so pri G ugotovili, da je v bistvu že noseča 3. mesec.

Tako, da sigurno so takšni primeri.

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

clock-img

03.09.2007, 15:29

clock-img

Estrella*

pencil-img

14392

Lahko. Tudi moja prijateljica je bila šokirana ko je k G in ji je povedal da je konec 4 meseca, M pa ji je komaj izostala!!

clock-img

03.09.2007, 17:14

clock-img

swan

pencil-img

12

tudi midva delava na user posted image ,pa sem dobila M teden prej kot ponavadi,oziroma sploh nevem če je to M, ker je to samo rjavkast izcedek ni tako kot ponavadi.zanima me ali morda katera ve, če naredim test ali bo kaj pokazal?

< Sporočilo je popravil swan -- 3.9.2007 17:27:35 >

clock-img

03.09.2007, 17:22

clock-img

vita80

pencil-img

299

Če ne probaš narediti testa, ne boš izvedela odgovora! Torej naredi test in odgovor boš imela v dlani! Vso srečo!

clock-img

03.09.2007, 17:28

clock-img

swan

pencil-img

12

ja najbrž imaš kar prav.jutri bom takoj zjutraj šla v lekarno in kupila test.upam na najboljše.

clock-img

19.09.2007, 11:02

clock-img

Baby_love

pencil-img

7

tudi jaz bi te prosila za nasvet.meni je M zamujala 40 dni in testi so bili negartivni,sedaj pa sem dobila M ki sploh ni taka kot ponavadi ampak rjavkast izcedek z malo krvi.Misliš da je mogoče da  sem user posted image ?trebuh pa je trd in napet kot kamen.ne znam opisat kako si želim da bi bilo to res.user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem