writing-img

Menstruacija

clock-img

22.02.2011, 08:44

clock-img

azik

pencil-img

149

Pozdravljeni imam težavo in prosim za pomoč ali kakšen nasvet kaj storiti.Moje menstruacije so prej trajale po 6 dni sedaj pa naenkrat samo 3 dni ali je to normalno ali naj obiščem ginekologa oz kaj storiti predvsem pa me zanima kako dolga mora biti menstruacija , da se ti ni treba bati,da je kaj narobe  že v naprej hvala za nasvete.user posted image

< Sporočilo je popravil Flavia RR -- 22.2.2011 15:34:31 >

clock-img

22.02.2011, 10:25

clock-img

Aninchy

pencil-img

2310

kolkor jst vem je vedno veljalo, da lahko M traja od 3 do 7 dni (povprečno pač). Po moje ni nič narobe.... Če se ti lepo začne in konča in je v rednem ponavljanju pač tako kot mora bit, pol po moje nimaš razlogov za skrb. Če pa jo enkrat maš, drugič ne in da so ciklusi neredni in to, pol pa pejt do G. Če te pa vseen skrbi, pa kr pejt tja, škodit tak ne moreuser posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

clock-img

24.02.2011, 09:19

clock-img

Freya88

pencil-img

1524

Vzrok za to je lahko stres, vec sportanja kot ponavadi, kaksne nove tablete (ne samo kontracepcijske, katerekoli pac),...

Ce nimas nobenih tezav, kot je napisala predhodnica... se ne sekiraj... lahko pa vsekakor poklices gin. in jo o tem povprasas... na splosno, pa glede tega ni skrbi...:)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem