writing-img

Menstruacija ali vgnezditvena krvavitev?

clock-img

16.02.2010, 20:50

clock-img

jančica

pencil-img

41

Pozdravljene!
Naj najprej povem, da se z user posted image nekaj mesecev trudiva, da bi zanosila. Enega falotka že imava doma, sedaj bi radi imeli še enega. Ker nimam svojih user posted image , sem dobila hormonske tablete, da se mi je sploh pojavila user posted image . Nato sem začela s Klomifenom. Jemala sem ga dva meseca. Med obema user posted image je minilo 31 dni. Ta mesec sem spet jemala Klomifen in dobila user posted image 20 dni po zadnji. Prosim, če mi lahko katera napiše, ali bi lahko bila to tudi vgnezditvena krvavitev? Vse skupaj se mi zdi čudno, ker je krvavitev zelo močna, za user posted image pa se mi zdi prehitro. Ali lahko telo tako reagira na Klomifen, da bi imela že sedaj menstruacijo? Prosim, da mi katera napiše, če ima podobne izkušnje. Hvala!!!

clock-img

21.02.2010, 21:49

clock-img

miša24

pencil-img

38

hej..tudi jaz sem ta mesec prvič na klomifenu. mal je čudna tale tvoja situacija..dvomim pa, glede na vse kar sem kdaj prebralauser posted image da je vgnezditvena krvavitev lahko tako močna...sam 20 dan je pa tud čudna fora

clock-img

22.02.2010, 08:36

clock-img

divans1

pencil-img

2547

Če je krvavitev močna, zelo dvomim, da bi bila lahko vgnezditvena. Čist možno je, da je user posted image prišla prej zaradi jemanja klomifena.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem