writing-img

Menstruacija po 2 mesecih zaostanka

clock-img

05.05.2009, 16:33

clock-img

puma23

pencil-img

15

Lepo pozdravljene punce!

Pred kratkim sem na forum napisala, da imam težave da mi že 2 meseca izostaja
user posted image , po 2 mesecih se je pojavila.

Bila sem na kontroli pri osebni zdravnici, ki je ovrgla sum na zanositev user posted image user posted image user posted image
Pove, da če do 5.5.2009 ne dobim user posted image , moram priti k njej, da mi bo ona sprožila user posted image .

Hvalabogu to ni bilo treba, saj sem se začela po spolnemu odnosu 1.5.09 zelo slabo počutit, pojavile so se bolečine v sp.delu trebuha....in končno....
dobila sem težko pričakovano user posted image .
Saj nevem, ali naj se veselim, ali ne. Saj sem kljub vsemu le imela upaanje, da sem zanosila, a dr. ni dobro videla prek UZ.

Sprašujem Vas, ali se je mogoče kateri že zgodilo kaj takšnega (drugače imam že 10 let redne menstruacije, brez kakšnega izostanka in brez jemanja kontr.tabletk)?

Ali je mogoče katera po tem zanosila, ali so se težave še kopičile?

Prosim vas za odgovore.

< Sporočilo je popravil Eja RR -- 5.5.2009 20:07:57 >

clock-img

05.05.2009, 17:18

clock-img

Anonimen

Izostanek M  je lahko zaradi stresa,zato ker si ne daš miru in non stop si psihično na tem da hočeš otroka itd

clock-img

05.05.2009, 19:32

clock-img

Anonimen

lahko je tudi neredno prehranjevanje oziroma neprimerna teža (preveč ali pa premalo)

clock-img

06.05.2009, 10:24

clock-img

limonita

pencil-img

223

Zaradi enkratnega dogodka pa res ni treba delati take panike. Počakaj, da vidiš kako bo naslednjič in če se zadeva slučajno ponovi ukrepaj dalje. 

clock-img

06.05.2009, 11:47

clock-img

isabeaux

pencil-img

994

Verjetno se ti je tudi ovulacija premaknila in s tem posledično user posted image  Ali pa do O sploh ni prišlo....

vzrok so ti že napisale, najverjetneje stres, preveč dela v službi, prevelika fizična obremenitev, spremembe okolja...kak dopust vmes ipd., ali pa hujšanje...ipd...

Ne si preveč glave razbijat, poglej vase in se umiri...pa bo vse ok....

Lepo počasi naprej in s pozitivnimi mislimi....

LP

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem