writing-img

Menstruacija po porodu

clock-img

14.01.2009, 13:58

clock-img

Alfabeta

pencil-img

3228

Saj ne vem če je sploh pravi podforum...pa vseeno...

Zanima me, če ste imele takoj po porodu menstruacijo redno, vsak mesec....ali se je od začetka, prve mesece še usklajevalo? Jaz sem prvo dobila, sedaj pa mi zamuja....Noseča pa nisem, sem pa na redukcijski dieti 10 dni. To ne bi smel biti vzrokuser posted image

Hvala

clock-img

15.01.2009, 12:59

clock-img

Klaudia

pencil-img

2758

Prvo sem dobila 8 mesecev po porodu. Od takrat naprej je približno točna. Odstopa za 2-3 dni v plus in minus

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

clock-img

16.01.2009, 18:24

clock-img

zaspanka

pencil-img

164

prvo sem dobila po dobrih 4 mesecih in je bila vedno točna.

clock-img

22.01.2009, 22:15

clock-img

Pepita

pencil-img

176

Jaz sem 8 mesecev po porodu in sem jo imela do sedaj 1x septembra, od takrat pa spet ni duha ne sluha (pa nisem noseča).

LP

clock-img

27.01.2009, 11:41

clock-img

Alfabeta

pencil-img

3228

IZVIRNO SPOROČILO: Pepita

Jaz sem 8 mesecev po porodu in sem jo imela do sedaj 1x septembra, od takrat pa spet ni duha ne sluha (pa nisem noseča).

LP

Ja, no saj potem bo res nekaj na tem..A še dojiš?

Jaz sem jo imela v začetku decembra, sedaj pa tudi še nič. Saj ne da se pritožujem....user posted image  Nisem pa noseča. Dojim pa še, stara je pa skoraj 1 leto

clock-img

27.01.2009, 12:48

clock-img

Pepita

pencil-img

176

Ja še dojim. Mi pa kr paše bit brez user posted image . Upam, da bo še traaaaajalo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem