cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Menstruacija po prometriumu

clock-img

11.09.2007, 10:07

clock-img

Anonimen

Pozdravljene!

Mene pa zanima kdaj ste dobile user posted image  po jemanju prometriuma. Meni je vedno prišla 2 dni kasneje. Sedaj pa je ni. So vas bolele prsi ob jemanju prometriuma? Mene sedaj bolijo za znoret. Sem tako user posted image , ker bi morala na laparo 18/9-2007 pa ne bo nič, ker user posted image  ni in če pride jutri bom do torka še krvavela in ne bom operirana... potem pa bom spet čakala v nedogled za ponovni datum. user posted image

< Sporočilo je popravil bonnie_ -- 12.9.2007 6:18:05 >

clock-img

11.09.2007, 13:27

clock-img

Anonimen

mene so joški fejst boleli po prometriumu, menstruacijo sem pa normalno dobila vedno.

A noseča pa nisi? Kaj pa če ga nehaš jemat? A ga morš do laparo jemat? Zakaj ga pa morš jemat?

clock-img

11.09.2007, 14:07

clock-img

Anonimen

Danes bom naredila nosečniški test. Prometrium sem jemala 10 dni po 2 tabletki v nožnico in sem zadnjo tabletko vzela v soboto. Ponavadi nisem imela nikoli bolečih prsi po prometriumu in sem vedno dobila user posted image  2. dan po prenehanju. Torej v soboto zadnja tabletka, včeraj pa bi po vseh pravilih morala priti user posted image , pa je še danes ni. Prometrium sem jemala, ker imam drugače zelo neredne user posted image  in sva se z mojim ginekologom dogovorila, da bova naštelala glede na pretekle izkušnje s prometriumom, da bom 18/9 točno 8 dan. ciklusa in bo operacija v pravem času.

user posted image

clock-img

12.09.2007, 08:06

clock-img

Anonimen

No, test je negativen user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa res ne razumem kaj dogaja. user posted image user posted image

clock-img

12.09.2007, 14:03

clock-img

Tiara123

pencil-img

362

da ne odpiram nove teme, bom vprašala kar tukaj: dobila sem recept za Prometrium in naj bi ga šla kupit v Italijo. Kje ste ga ve nabavile? Kako ste ga jemale?

clock-img

12.09.2007, 14:08

clock-img

amor real

pencil-img

939

Oj!

Jaz sem ga kupila v prvi lekarni čez mejni prehod Škofije. Takoj za tunelom... Jemala pa sem ga vaginalno in sicer eno tabletko zjutraj in eno zvečer.

user posted image

clock-img

12.09.2007, 21:38

clock-img

thaiss

pencil-img

6836

tudi jaz sem ga kupla v prvi lekarni. jemala pa sem ga od 10 dne ciklusa do user posted image  oz v nosečnosti do 13.tedna; vaginalno eno zjutraj eno zvečer

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem