writing-img

Menstruacija v času nosečnosti

clock-img

22.10.2008, 12:59

clock-img

lois

pencil-img

106

Ojla,

mene pa zanima, ali je možna redna menstruacija v času nosečnosti?

clock-img

22.10.2008, 13:01

clock-img

Shuka

pencil-img

4501

Če si nosečna je možno, da krvaviš, se pa temu ne reče menstruacija ampak je krvavitev zaradi česar drugega, zgleda pa že tako ja kot normalna m.

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

clock-img

22.10.2008, 13:01

clock-img

annya

pencil-img

216

Nekaj prvih mesecev ja, da bi bila pa menst. celo nosečnost, pa še nisem slišala!

clock-img

22.10.2008, 13:27

clock-img

girly

pencil-img

951

V nosečnosti ni menstruacije!!!! Lahko pa se pojavijo krvavitve iz različnih razlogov.Včasih se pri ženskah v prvih mesecih pojavi v času, ko naj bi dobila M krvavitev, ki pa je šibkejša od običajne menstruacije. Poleg tega se krvavitve pojavijo tudi ob vgnezdenju jajčeca, ko se embrio "zarije" v steno maternice, ob spontanem splavu, itd.

Kris je najin sonček :)

clock-img

22.10.2008, 14:17

clock-img

Lorencia

pencil-img

530

IZVIRNO SPOROČILO: annya

Nekaj prvih mesecev ja, da bi bila pa menst. celo nosečnost, pa še nisem slišala!

Punce, dajte si na internetu poiskat KAJ JE menstruacija in zakaj pride do menstruacije...ali mislite, da ko je ženska noseča, ravnotako poteka ciklus, kjer jajčece dozori kot ponavadi...

clock-img

22.10.2008, 14:20

clock-img

Anonimen

Jaz sem krvavela, takrat ko sem bila noseča. Dva meseca. Zato tud nism vedela da sem.
Kolegica je krvavela prvi mesec, potem pa ne več. Ima zdravega dveletnika.

Menstruacija ni možna,ker med nosečostjo pač nimaš ovulacij. Če bi blo to možno bi blo tud možno da že noseč zanosišuser posted image .
Lahko pa krvaviš v nosečnosti.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem