writing-img

Menstruacija zamuja 4 dni

clock-img

12.02.2009, 06:46

clock-img

divans1

pencil-img

2547

Včeri sm šla delat test pr ginekologu, pa ni nč pokazal, je rekla da bo tud v petek še prezgodaj, glede na to, da sm mela pozno ovulacijo. Glede znakov pa: prsa me velik manj bolijo, kot so me prejšnje dni, mi je pa ful vroče in križ me ful boli. Ne vem, to te pa res ubija, ko ne veš na čem si, pa še tolk bolj me je strah, ko sm že mela en splav v 6. tednu. Kaj menite, je kako upanje? To da zamuja user posted image je dober znak, ne? Sam grem tak s strahom vedno na wc... Ma kira tako izkušnjo s pozno ovulacijo in kdaj ji je test kej pokazal? Najlepša hvala za odgovore!!!!user posted image user posted image

clock-img

12.02.2009, 06:54

clock-img

teji

pencil-img

93

upam da ti uspe s tem pa nimam izkušenj k tudi jaz čakam kaj bo!!! upam da kdaj vidivauser posted image user posted image user posted image

clock-img

12.02.2009, 06:55

clock-img

mikica01

pencil-img

18

Na istem sem kot ti. Upajva skupaj user posted image

clock-img

12.02.2009, 07:06

clock-img

toba

pencil-img

263

Divans1 sama imam zgodnjo O pa se mi je pri prvi user posted image + pokazal zelo rahlo čeprav je user posted image zamujal 2 dni, tako mislim, da ni druge kot da počakaš - vem, da je to najtežje od vsega. Psiha dela 100 na uro.
Držim pesti in javi ko bo kaj novega.

clock-img

12.02.2009, 11:48

clock-img

giotti

pencil-img

1675

IZVIRNO SPOROČILO: divans1

Včeri sm šla delat test pr ginekologu, pa ni nč pokazal, je rekla da bo tud v petek še prezgodaj, glede na to, da sm mela pozno ovulacijo. Glede znakov pa: prsa me velik manj bolijo, kot so me prejšnje dni, mi je pa ful vroče in križ me ful boli. Ne vem, to te pa res ubija, ko ne veš na čem si, pa še tolk bolj me je strah, ko sm že mela en splav v 6. tednu. Kaj menite, je kako upanje? To da zamuja user posted image je dober znak, ne? Sam grem tak s strahom vedno na wc... Ma kira tako izkušnjo s pozno ovulacijo in kdaj ji je test kej pokazal? Najlepša hvala za odgovore!!!!user posted image user posted image

Kakšen test sta to naredila z ginekologom? Krvni test pokaže vrednost betaHCG hormona in s tem takoj veš, ali si noseča ali nisi.
Naredi še ClearBlue, počasi bi že moralo kaj pokazati.

Kdaj pa si imela ovulacijo, kateri dan, ker skoz govoriš, da je bila pozna?

Srečno user posted image

clock-img

12.02.2009, 13:44

clock-img

divans1

pencil-img

2547

Polulat sm se mogla, ne vem pa kir test je bil, ni mi kri vzela, O nej bi bla nekje 21. 22. dan ciklusa!

clock-img

13.02.2009, 06:31

clock-img

divans1

pencil-img

2547

Samo sporočam, da je danes prišla z zamudo user posted image user posted image user posted image !!!! Grem po klomifen....

clock-img

13.02.2009, 14:32

clock-img

mojca345

pencil-img

1384

sej bo, pošiljam ti user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem