writing-img

Menstruacija zamuja po klomifenu

clock-img

07.11.2007, 17:10

clock-img

zvezdica.1

pencil-img

142

Menstruacijo bi morala dobiti 30.10. pa do danes ni sledu. Upam da je sploh ne bo. Je katera imela tak primer?

clock-img

07.11.2007, 18:36

clock-img

nizy

pencil-img

1993

user posted image user posted image user posted image user posted image  si srečka user posted image .

clock-img

07.11.2007, 18:44

clock-img

lana38

pencil-img

6327

Kot posledica Klomifena lahko user posted image  zamuja samo 3-4 dni, ali pa si user posted image . Tudi user posted image  je lahko posledica Klomifena, saj zato pa si ga jemala, a ne?
LP

lana38

clock-img

07.11.2007, 20:49

clock-img

til

pencil-img

574

Takoj po tem ko sem jedla Klomifen sem zanosila. Tako da upam, da je tudi pri tebi tako user posted image user posted image

NE JE NAJPOGOSTEJŠA BESEDA MOJEGA SINA :-(

clock-img

07.11.2007, 22:57

clock-img

tiana

pencil-img

206

js sm pa spomladi jemala klomifen ampak so mi ga predpisal ker nisem dobila svoje menstruacije brez k.tablet.pa sm jo pol do septembra normalno dobila zj pa spet čakam dva mesca....drugač pa sm jo dobila 4-5dan po klomifenu

clock-img

08.11.2007, 11:06

clock-img

anci banci

pencil-img

1544

IZVIRNO SPOROČILO: zvezdica.1

Menstruacijo bi morala dobiti 30.10. pa do danes ni sledu. Upam da je sploh ne bo. Je katera imela tak primer?

Čau!

jaz sem imela tak primer.
Najprej sem morala jesti dabroston da mi je sploh sprožilo menstruacijo. Ko pa sem jo dobila sem morala začeti 5 dan cikusa jesti klomifen. ko sem končala s klomifenom pa nisem dobila menstruacije...in nisem bilauser posted image .
ginekolog mi je zopet predpisal dabroston da mi sporoži menstruacijo....rekel pa je da imam "lene" jajčnike.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem