writing-img

Meritev energije v stanovanju

clock-img

02.09.2008, 14:40

clock-img

orhideja75

pencil-img

1394

Ali ste si že kdaj dali izmeriti energijo v stanovanju? Mislim tisti bioenergetiki, ki hodijo in merijo kje so dobri in slabi tokovi za spanje.

Moji fantje so moj zaklad. :) Brez njih bi bil svet prazen.

clock-img

02.09.2008, 14:43

clock-img

Anonimen

Ne. Mi mamo mačkeuser posted image
Pravjo da one spijo tam k je dobra energijauser posted image

clock-img

02.09.2008, 15:00

clock-img

Felicita

pencil-img

5145

a ni glih obratno? mačke spijo tam, kjer je slaba energija, psi pa tam kjer je dobra.

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

clock-img

03.09.2008, 07:48

clock-img

puncica

pencil-img

9847

orhideja kdaj pa boste to dal merit, da vas ne bodo nategnil in ne boš ne vem kakšnih zadev kupovala.

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

clock-img

03.09.2008, 08:32

clock-img

orhideja75

pencil-img

1394

so nam že včeraj izmerili, pa nič me niso "nategnil" user posted image user posted image user posted image . baje, da spim na dobrem mestu. le ena otrošk soba je mal za prestavit posteljo. drgač je pa kar vredu. sicer so ponujal vsega po malem, sam kaj ko je imel moj pripombe zraven in so vidl, da ne bodo velik prodal user posted image user posted image user posted image .

clock-img

03.09.2008, 08:33

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Felicita

a ni glih obratno? mačke spijo tam, kjer je slaba energija, psi pa tam kjer je dobra.

Možnouser posted image

Sam zakaj pol najraj spita na mojih joških pa tud ne vemuser posted image user posted image

clock-img

03.09.2008, 08:37

clock-img

orhideja75

pencil-img

1394

IZVIRNO SPOROČILO: karin24

IZVIRNO SPOROČILO: Felicita

Možnouser posted image

Sam zakaj pol najraj spita na mojih joških pa tud ne vemuser posted image user posted image

to pa tut nekej pove ane user posted image user posted image user posted image

clock-img

23.09.2008, 13:23

clock-img

migrena

pencil-img

191

nama je prišla merit ena gospa iz ene priznane firme....naju ne pozna....mi je pa na sejmu dala v roke palčke in mi rekla če sem sploh še živa da ni v meni nič energije in kako spim.....no je prišla in ni vedela kje kdo spi, sem vse pospravila....takoj mi je povedala kje spim jaz in kje mož, ter da so pod mano tokovi......midva nisva imela varjante prestavljati spalnice in postelje pa še vodno imava in sva kupila biodispozitiv in je ful ok, nato ga je kupila še moja mami in sestra pa smo vsi ful zadovoljni in na vsake nekaj let spet pride da izmeri če je ok.....

clock-img

23.09.2008, 13:41

clock-img

poli*

pencil-img

2407

Ma v teh trg. centrih stojijo tam pred blagajnami ti "mazači", k mislejo, bogvekaj bodo prodali... in se delajo strokovnjake, k še srednje šole nimajo.
Da povem svojo zgodbo: sicer je že eno leto nazaj... v neki trgovini naju z mamo le prepričajo, da primeva tiste palčke v roke in potem izmeri energijo... meni je valda pokazalo ful slabo... in potem začne tista ženska kar nekej vsiljevat neke jogije (po 300-400€), pa midve itak nisva ble za... potem naju komej prepriča, da bo nek sodelavec prišel merit energijo na dom. ok, je pršu... pa je blo vse po predpisanem... in potem so tiho odšli.
Kaj naj rečem, banda!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem