writing-img

Merjenje

clock-img

05.11.2005, 07:39

clock-img

BUČKO

pencil-img

286

A je že kakšna dala zmert sevanja v sobah?A pa je to kaj res,jaz premišljujem da bi dala zmert,predvsem otroško sobo in spalnico.user posted image user posted image

clock-img

05.11.2005, 15:54

clock-img

SABILA

pencil-img

275

jst si nisem še dala nič merit.
lahko pa povem da delam v podjetju radiestizija ****xyxyxy.
meritev poteka s posebnimi elektronskimi inštrumenti, ki zazanja različna negativna sevanja v tistem prostoru, ko se pač opravijo meritve.
sevanja so:
1)hartmanova mreža
2)curriyeva mreža
3)geološki prelomi
4)vodni tokovi

včasih je dovolj da se postelja prestavi, kajti na razmik 12metrov po 3metre so negativna sevanja.
drugače pa vam predstavjo podlogo, ki se da na jogi in ima debeline cca:3cm.

to je v grobem vse

če te pa še kaj zanima pa vprašaj!

vsak dan je lahko nov začetek tistega česar si želiš da še lahko narediš v življenju!

clock-img

05.11.2005, 22:21

clock-img

mamči

pencil-img

1722

Pri nas doma so 2x merli. Rezultat je bil 2x isti.Naj bi pa bilo naše območje polno vodnih tokov.V bljižni prihodnosti se imam namen poglobiti v vplive teh tokov na počutje- zdravje. Smo pa po posvetu spremenili ležišče in je zdaj o.k.Moja mami pa uporablja nekšne kristale za pod posteljo on se bolje počutiuser posted image user posted image

clock-img

05.11.2005, 22:33

clock-img

Wahoo RR

pencil-img

3190

Pri nama je bil pred porodom že 4-ič. Vedno so isto zmerili, tudi vodni tok se ni premaknil. Všeč mi je bil ker edini od teh ki so hodili merit, ni v vsakem stavku napeljeval na nakup pripomočkov. Svetoval nama je kaj se da narediti z otroško posteljico v spalnici. Za najino posteljo pa ni bilo rešitve. In sva kupila odejo. Res je draga zadeva ampka jest je ne dam več dol.
Predno bova kupila otroško sobico ( pohištvo ) ga definitivno pokličem, da poskusimo že prej naštimat tako, da bo ok.

Lp,
Wahoo RR

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem