cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Merjenje NS

clock-img

11.11.2004, 12:07

clock-img

pika78

pencil-img

279

Živjo punce!

Vem da se je o tem že dosti pisalo, pa vseeno. Naslednji teden imam 2. pregled in merjenje NS (13t), pa me zanima, kako ta pregled izgleda? Pa menda je za plačat?

Hvala in lep dan vsem!

clock-img

11.11.2004, 12:20

clock-img

Pilar

pencil-img

1009

To je UZ pregled - v glavnem čez trebuh, mislim, da vaginalnih ni ( to bo vedela katera druga), plačilo pa je okoli 12.000 SIT.

lp, pilar 33t/3d :sloncek:

clock-img

11.11.2004, 13:13

clock-img

Anonimen

Meni je NZ ginekolog izmeril na rednem pregledu, vaginalno, ker se sicer ni videlo. Torej nič ni bilo za plačat.

clock-img

11.11.2004, 13:14

clock-img

Anonimen

Ns in ne NZ, seveda.

clock-img

11.11.2004, 13:21

clock-img

bivka

pencil-img

265

Draga Pika,
nosečnicam nad 35 ali 37 let (ne vem točno) opravijo pregled brezplačno (dobijo napotnico pri svojem ginekologu).
Poznam pa tudi prijateljico, ki ji je njena ginekologinja opravila meritev brezplačno.

Moja ginekologinja se z meritvami ne ukvarja in sem se naročila samoplačniško pri dr. Srahovi (ki ima licenco) v Domžalah, čeprav sem iz Mb. Ni mi žal.

Pregled je trajal 20 min. Pregled je potekal ultrazvočno preko trebuha, vendar je možen tudi skozi nožnico.
Zdravnica je izmerila dolžino dojenčka, pa obliko glavice, srček, želodček, mehur, hrbtenico, rokice, nogice, šteli smo število prstkov, nosno kost in širino vratne svetline. Plačala sem 12.000,00 SIT.
Pa bodočega ateka ne pozabi s sabo vzet!!!

Natančen postopek imaš opisan v reviji Nosečnost.

Pozdravček,
B :nosecka: in :duda: :roza: (25t 1d)

clock-img

11.11.2004, 13:22

clock-img

Lidy

pencil-img

271

Mi smo bili v Dravlah v ordinaciji dr. Reša. Telefonsko mi je dala moja G , ker se ni nič videlo je naredila vaginalno. Plačilo je 12.000sit.

clock-img

11.11.2004, 13:27

clock-img

pika78

pencil-img

279

Hvala vam, punce, za vse izčrpne informacije!

Pozdravček, Pika

clock-img

11.11.2004, 16:45

clock-img

Anonimen

jaz imam nuhalno tudi v sredo:duda:...in so mi rekli da stane 9600sit(maribor-fontana):kuza:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem