writing-img

Mesne jedi- priljubljene

clock-img

21.04.2006, 23:49

clock-img

Annny

pencil-img

4837

Živjo,

glede na to, da sem sama bolj ali manj vegi, moj dragi pa ima meso zelo rad, bi zelo rada slišala kakšen fajn recept vaših priljubljenih mesnih jedi, da bi tudi kaj od tega vključila v družinski jedilnikuser posted image
Dobro bi bilo tudi, če se ne kuha/peče več kot 1 uro.
Sprintala sem si že kup receptov s Kulinarike- kaj pa je vam najnaj?

Lp in hvala lepa!

clock-img

22.04.2006, 10:21

clock-img

Barbs

pencil-img

2044

Piščančje roladice; ni čisto vsakdanji "šnicl" , je pa enostavno, pa zelo dobro; naj ti že mesar "raztegne" file, doma ga posoliš, začiniš z mletim peteršiljem in česnom, na tanko premažeš z gorčico, položiš gor rezino ali dve šunke ( ali pršut, ali sir, ali oboje, lahko tudi trdo kuhanio jajce - po želji) , ob robovih zapogneš na noter, nato pa zviješ ali samo zapogneš čez ( če file ni velik) . Z zobotrebci spneš, v lončku posebej segreješ olje in poliješ po fileju ( tako dosežeš, da ostane bolj sočen), nato pa opečeš z vseh strani v ponvi ali pa daš kar v pečico. Lahko mu narediš samo to, kakšna dva primerka, zraven pa veliko skledo katerekoli solate , ki jo bosta jedla oba - za solate pa si verjetno ekspert....user posted image user posted image  Lepo ga pocrkljajuser posted image

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem