writing-img

Mesni sir

clock-img

20.04.2006, 14:58

clock-img

Maleal

pencil-img

2930

Kaj ponudite poleg mesnega sira?

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

clock-img

20.04.2006, 15:02

clock-img

Anonimen

zraven popoečenega mesnega sira paše vse živo. najbl simpl je solata..sestavlena iz paradajza, čebule, paprike, lahko tut zelena vmes pa kumarce..ma vse živo, še kaka feta sir al pa mocarelo vmes pa mal z jogurtom poliješ in začiniš..mljask. pa kruh pa kak kečap, majoneza, zenf. men gre zravn tut tenstan krompir pa potenstan zele recimo...al pa repa al pa ma kar hoč..đuveč al pa sataraš al pa kar ti paše!

clock-img

20.04.2006, 15:02

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Kaj se mi trenutno zalušta. user posted image
Lahko pomfri, ali pa pire + temna omaka, svaljki + temna omaka,...
lahko pa si narediš sendvič - kupiš testo za lepinjo in je tudi user posted image  - not daš še zeleno solato ali paradižnik in papriko, čebulo,...
Joj, kar lačna sem postala. user posted image

Pa dober tek.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

20.04.2006, 20:10

clock-img

india

pencil-img

5342

Ojej, vse živo, odvisno ob kaki priliki ga ponudim. Če je za zajtrk, popečen z jajčko,potem samo malo zelenjave in kruh, če ga pečem v pečici, potem pride v poštev krompir ( pire ali pomfri), enako k ocvrtemu, s tem, da k pečenemu dodam omako. lahko kako testeninsko solato,....lahko kot sendvič pa dodam ogormno zelenjave.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem