writing-img

Metanje ritke navzgor....

clock-img

02.08.2005, 20:43

clock-img

taya

pencil-img

58

Evo, drugače ni bilo mogoče napisati naslova, ker gre pri nas zadnje dni prav za to. :)-

Luka bo nasednji teden star štiri mesece, zadnje dni se neprestano slini in drgne dlesni (zraven prisotna sitnoba, normalno).
Skrbi pa me nekaj drugega-istočasno se je začel kriviti v hrbtu, ritko meče v zrak, ko leži, ko sedi (iz lupinice skoraj zleze ven, tako ga krivi). Tudi ko ga držimo v naročju se ves napne (glavo in nogice "rine" nazaj).
Je bilo pri kateri mogoče kaj podobnega? in kako ste rešili?

Ne vem, če so krči, ker ti so že pred dvema mesecema minili, pa tudi takrat je izgledalo precej drugače.

LP, :rozica:

clock-img

02.08.2005, 20:48

clock-img

jazz

pencil-img

1014

Naš Matic se je tako obnašal kadar je sitnaril za pozornost in za na roke in ujčkanje. Pač razgibavanje, nič nevarnega pomoje! Čao!

clock-img

02.08.2005, 20:50

clock-img

Pilar

pencil-img

1009

KOlikor je meni znano, je to normalen pojav...nekaj novega pogrunatajo in to z veseljem ponavljajo, dokler jim je pšač in. Nič bat, samo pazit ga je treba.

clock-img

02.08.2005, 20:52

clock-img

eva1

pencil-img

4835

Pri na sje tut isto-če ga ne privežen vn zleze...čezdalji močnej so, ni kaj;)

clock-img

02.08.2005, 20:57

clock-img

taya

pencil-img

58

Razumem, samo problem je, ker zraven joka in tečnari (tudi na rokah-prej ga je vsaj to potolažilo):

Je možno, da so krivi zobki?

clock-img

02.08.2005, 21:06

clock-img

eva1

pencil-img

4835

Mi smo danes dobili 1 zobek-brez bolečin, skratka, če nebi po ustal žnarala, sploh nebi ugotovila

clock-img

02.08.2005, 21:11

clock-img

jazz

pencil-img

1014

Možno da so res! Kaj pa drugo, a ma vročino, a je normalno, se igra?

clock-img

02.08.2005, 21:21

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

Moj isto tako mece ritko. Pri tem se tako zvija, da jaz mislim, da so to poskusi ,da se prevali z hrbta na trebuh, ampak mu se ni uspelo.

Smo pa danes dobili prvi zobek in zdaj v hudih bolecinah prihaja se drugi. Slinimo se sto na uro, celo pest si tlaci v usta, joka in je tudi zelo siten.

clock-img

02.08.2005, 21:45

clock-img

k1

pencil-img

1649

tudi naša se meče po previjalni, da jo komaj ulovim, da ji zašpanam plenico :)-:)-:)-

če to pomeni zobke, nimam pojma, je pa res,da se tudi ful slini, pa obe roki v usta tišči... kaj pa vem - verjetno so to nove finte, ki jih bo itak vsak dan več :zmeden2::zmeden2::zmeden2: :bravo::bravo::bravo:

clock-img

02.08.2005, 21:55

clock-img

tinatona

pencil-img

2613

Hmm, moj tud takole pleše po previjalni, po vozičku in povsod kjer je na hrbtu. Ob enem se tudi full slini in roke rine v usta (na mojo žalost, ker pol še bolj bruha). Tako da upam da so res zobki in da bodo hitro zunaj.

LP tina

p.s.:Sem pa mislila da je to ritanje samo nova fora.

clock-img

02.08.2005, 23:11

clock-img

piščanc

pencil-img

3674

naš rita, ko hoče da ga kdo dvigne, ponavadi v vozičku. je pa rital tudi pri pediatrinji, ko je hotela pogledati, če dvigne glavico, se je kar zasmejala, ker je kar poskočil.

če je pa na trbuhu pa dvigne roke in noge ter vadi aviončka (no tako jaz temu pravim, on si najbrž misli - dvign me, dvign me 8)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem