writing-img

Mi pripada nadomestilo za brezposelnost?

clock-img

23.11.2009, 11:17

clock-img

neisha80

pencil-img

448

Lani  mi delodajalec ni podaljšal pogodbe za določen čas.Bila sem noseča.Na zavodu za zaposlovanje sem koristila 2 mes.in 20 dni nadomestila za brezposelnost(od treh),preostanek se je prenesel za čas po porodniški.
Nato sem nastopila porodniško in med drugim dobila informacijo s strani soc.delavke,da mi po izteku pripada 3.mes.nadomestila z"borze".
Danes,ko sem se šla prijaviti na zavod,pa sem izvedela,da mi pripada le tistih nekaj dni od lani.
Ve kdo kako je s tem?Saj najbrž mi ne pripada,glede na to ,da sem bila na porodniški,ampak vseeno me zanima,ker bi mi trije meseci zdaj več kot prav prišli,ker za sina še čakam na vrtec.lp in hvala

clock-img

23.11.2009, 12:19

clock-img

čmrgelj

pencil-img

342

ko zgubiš službo, ti na delovni čas ki ga imaš, ali odvisno od primera koliko časa si delala pri delodajalcu izračunajo koliko časa ti pripada nadomestilo, če se to prekine iz katerega koli razloga in ko to nastopiš ponovno se šteje od tam naprej, pomojem ti pripada samo tistih nekaj dni še, lahko greš pa na center za socialno varnost in zaprosiš za socialno podporo, to lahko vsi in na podlagi tvojega premoženja odločijo ali si upraičena ali ne.

Nasmeh in prijazna beseda sta nevidno orožje dobrega,
ki razoroži še tako nedostopno osebo. Lepota je v drobnih
stvareh in majhnih pozornostih. In ko boš drugim polepšala
dan, bo tudi tvoj dan postal povsem nekaj drugega,

clock-img

23.11.2009, 12:32

clock-img

nadka30

pencil-img

3057

IZVIRNO SPOROČILO: čmrgelj

ko zgubiš službo, ti na delovni čas ki ga imaš, ali odvisno od primera koliko časa si delala pri delodajalcu izračunajo koliko časa ti pripada nadomestilo, če se to prekine iz katerega koli razloga in ko to nastopiš ponovno se šteje od tam naprej, pomojem ti pripada samo tistih nekaj dni še, lahko greš pa na center za socialno varnost in zaprosiš za socialno podporo, to lahko vsi in na podlagi tvojega premoženja odločijo ali si upraičena ali ne.

se podpišem pod toleuser posted image

clock-img

23.11.2009, 13:13

clock-img

zmajaz

pencil-img

5781

Kolikor jaz vem, mislim, da imata predhodnici prav in ti pripada samo še tistih nekaj dni.

clock-img

23.11.2009, 13:36

clock-img

neisha80

pencil-img

448

Hvala

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem