writing-img

Mi smo pa tolk pridni

clock-img

15.02.2005, 09:07

clock-img

Špela

pencil-img

274

Morem povedat da sem ful ponosna na mojega fantka, zjutraj gre zdaj vsako jutro na kahlico in lepo naredi lužico(no včasih mu rata še kaj).:)-
Potem gre pa še enkrat dopoldne in enkrat popoldne. Prav fino se mu zdi, ko ga dam pol v banjo da ga stuširam.:)
Upam da bomo do poletja suhi. Mal težko bi bilo imet dva pleničkarja, ko pa je Aleks že takoooooooo velik fant.:love:

clock-img

15.02.2005, 09:09

clock-img

JASNA D

pencil-img

1326

Matr je hiter! Čestitke! Naš bi se s kahlo igral, zato mu je ne dam več. Bom poskusila nekje v maju, če ne prej pa konec junija, ko gremo na morje. Takrat pa naš že zares velik....(20 meseceV)

lp, Jasna

clock-img

15.02.2005, 09:15

clock-img

india

pencil-img

5342

Super, priden Aleks!!!
Naš Jan in tudi Pia kahle sploh nista marala, sta hodila na WC,imata pokrov,nastavek in se jima je zdelo takoooo fajn. Na kahle gresta sedaj,ko se potem istočasno vsedeta na njih in se zraven igrata!

clock-img

15.02.2005, 10:01

clock-img

kimi

pencil-img

3836

Uuuuu kam se mu pa mudi:)-:bravo::bravo:

clock-img

15.02.2005, 13:02

clock-img

Anonimen

Priden.:bravo::bravo::bravo: Mi tudi že en mesec kakamo zjutraj na kahlico. sicer popoldne potem še v pleničko, ampak nekaj pa je.:bravo:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem