writing-img

Midva sva doma

clock-img

12.04.2008, 17:06

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

Evo, punce da se vam na hitrco javim, dokler dojenček še pančka.

Midva sva v četrtek prišla domov.
O podrobnostih poroda ne bi razlagala, ker ne morem verjeti, da je lahko bilo še hujše kot v prvo, ampak važno je, da je mimo in da imava še enega najlepšega sinka.

Je bil pa prihod domov precej travmatičen, ker je isti dan starejši sin zbolel s škrlatinko, tako da imamo doma bolj krizne razmere. No, na srečo imam super taščo, ki veliko pomaga, in je tudi starejš sin trenutno pri njej.
Midva z možem sva pa omagala user posted image .

Hvala vsem za čestitke in lepe želje.

Naja

clock-img

12.04.2008, 17:17

clock-img

pika74

pencil-img

6782

Dobrodošla doma in na RR.

Pa čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa škrlatinko čimprej pozdravite user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

clock-img

12.04.2008, 18:25

clock-img

ZmajTolovaj

pencil-img

3274

Ja, pa ste res na veliko zastavili - skoraj pet kil? user posted image  Bravo, mami! user posted image
Čestitam in vam želim veliko zdravja!

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

clock-img

12.04.2008, 18:42

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Čestitke in veliko cartanja!user posted image

clock-img

12.04.2008, 18:47

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

DObrodošla doma...user posted image  Pa da bi bili čimprej zdravi...pa dosti cartanja in prespanih noči....

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

12.04.2008, 19:20

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Dobrodošla doma in hitro se pocajtajteuser posted image . Potem le še kaj več napiši, kako je bilo roditi tako bombico.

< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 12.4.2008 19:21:02 >

clock-img

12.04.2008, 20:11

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

Potem le še kaj več napiši, kako je bilo roditi tako bombico.

Na srečo s carskim rezom. Ampak preden so pogruntali, da mogoče pa le ne bo šel ven po "normalni" poti je je bilo dolgo in boleče.
Sicer pa baje naj teža ne bi bila tako problematična za roditi , ampak je bil tudi obseg glave 40 cm, kar pa ne gre kar tako ven.

clock-img

12.04.2008, 20:31

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

IZVIRNO SPOROČILO: Naja31
Sicer pa baje naj teža ne bi bila tako problematična za roditi , ampak je bil tudi obseg glave 40 cm, kar pa ne gre kar tako ven.

Rada verjamem. Moj drugi je imel obseg glave "samo" 37,5 in je šel sicer zlahka ven, ampak so mu potem UZ glave delali, če ni slučajno vodenoglavuser posted image . Nakar je glavna pediatrinja ugotovila, da ima to po mamiuser posted image in mi to tudi v odpustnici piše. Mislim.....user posted image

clock-img

12.04.2008, 21:06

clock-img

taška30

pencil-img

2758

Še enkrat čestitke in dobrodošla doma.user posted image
Ampak res delate velike otrokeuser posted image , tistih 40cm OG si pa sploh ne predstavljam.user posted image  Meni se je zdelo že tistih 33 oz.34 kolikor sta imeli moji, vrh glave za iztisnit, tole pa....še dobro da so se odločili za CR.

By the way, naša M. ima tudi škrlatinko.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem