writing-img

Mikroaktivne krpice

clock-img

25.02.2009, 11:36

clock-img

Lana_s

pencil-img

1092

Zadnje čase vse bolj pogosto slišim, da za gospodinjska dela (brisanje prahu, očal, stekla...) uporabljajo mikroaktivne krpice. Ker sem slišala veliko pohval, me zanima, če jih ve tudi uporabljate in ali so res tako vredu kot pravijo?

Najina lumpka; Tina 7.6.2005, Luka 3.12.2006

clock-img

26.02.2009, 09:37

clock-img

Lana_s

pencil-img

1092

Sprašujem zato, ker se pri čiščenju z njimi baje ne praši, pa tudi čistil na potrebuješ, čistiš samo z vodo. Zanimajo pa me, ker je sin zelo alergičen na vsako stvar (ima občutljivo kožo pa še vse v usta daje).

Jih nobena ne uporablja? 

clock-img

27.02.2009, 10:55

clock-img

honey

pencil-img

2567

Jaz jih uporabljam in sem zelo zadovoljna z njimi. Kupim jih v Mullerju, njihovo znamko. So res fenomenalne. Okna očistim brez čistila tako, kot jih prej nikoli nisem user posted image . Krpico samo namočiš v vodo, obrišeš do suheha in to je to. Nobenih čistil, nobenega dvojnega dela, nič. Super stvar. 

V meni živi vitka ženska, ki bi rada prišla na površje. Običajno to kozo lahko utišam samo s piškoti.

clock-img

02.03.2009, 08:33

clock-img

Lana_s

pencil-img

1092

O, super. Koliko pa stanejo in kakšne velikosti so? 

clock-img

04.03.2009, 11:12

clock-img

Lana_s

pencil-img

1092

So mogoče podobne TEM, ker te so edine, ki mi jih google najde :)

< Sporočilo je popravil Lana_s -- 4.3.2009 11:13:27 >

clock-img

04.03.2009, 12:49

clock-img

honey

pencil-img

2567

Oprosti, malo sem pozabila na tole temo user posted image Ne, niso podobne tem niti po videzu, niti po ceni. Krpice so take, kot bi bile - saj ne vem, kako naj ti jih opišem- take mehke, kot bi bile iz plišauser posted image Cena pa pride okrog 2 € za 2 kom (ali so pa še manj, ne vem točno). Ali imaš kje v bližini Mullerja? Drugače bom jaz šla najbrž jutri v Mullerja in jih bom poslikala, pa ti pošljem slikco. Bom pa poskusila na netu jih najti. So pa res dobre, kot sem že zgoraj napisala. Jaz z njimi čistim čisto vse - okna, šipe v vratih, vrata pečice, inox, kopalnice - v glavnem vse.

clock-img

04.03.2009, 13:46

clock-img

Lana_s

pencil-img

1092

O, super, zlata siuser posted image

V mesto bi morala it (cca 10 km) do Mullerja, pa ne hodim rada če ni nujno, ker preden parkirni prostor najdeš, tudi že ena ura mine.

Kako dolgo pa jih lahko uporabljaš? Te, ki sem dala link so bolj kot kakšne brisačke videtiuser posted image

< Sporočilo je popravil Lana_s -- 4.3.2009 13:47:39 >

clock-img

05.03.2009, 18:55

clock-img

honey

pencil-img

2567

Jaz ti svetujem, da greš, ker so res dobre krpice. Uporabljaš jih lahko dalj časa, npr. na začetku za čiščenje šip in takih bolj zahtevnih stvari, potem jih pa jaz, ko postanejo bolj boge, uporabim za čiščenje wc-ja ipd. Ko boš šla tja, pa jih kupi več paketov (po 2 kom v enem pakiranju) in jih boš imela za dalj časa. 

V meni živi vitka ženska, ki bi rada prišla na površje. Običajno to kozo lahko utišam samo s piškoti.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem