writing-img

Milo

clock-img

20.06.2007, 11:50

clock-img

Caarmen

pencil-img

356

V materinski šoli so nas učili, da otroka najprej "nažajfaš" s trdim milom in ga nato postaviš v banjico.... Kako in s čim ste ve umivale svoje razgrajače? Katero milo oz. kar koli naj kupim za začetek?

clock-img

20.06.2007, 11:53

clock-img

Felicity

pencil-img

4257

Trdo otroško milo navadno, Nivea, Bubchen, ...user posted image

Pa veselo kopanje!

< Sporočilo je popravil Felicity -- 20.6.2007 11:54:18 >

clock-img

20.06.2007, 11:54

clock-img

eya

pencil-img

4615

Jaz sem imela najprej Niveino milo za dojenčke, potem sem pa rajši kar Nivein gel za umivanje kupila, ker se mi zdi bolj praktično.

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

clock-img

20.06.2007, 11:54

clock-img

TONČI.

pencil-img

1695

Pri milu glej da je čim bolj naravno. Da ni dodanih dišav,....... Drugače ga pa jaz nisem vedno milila. Kopala sem ga, namilila pa le občasno

clock-img

20.06.2007, 13:05

clock-img

Anonimen

Mi smo jo milili samo 1x tedensko, drugače samo voda. Trdo milo pa kupujem od DM-a Babylove. Jaz sem kupila tudi tiste krpice za umivanje za enkratno uporabo, zmočila krpico, jo namilila in s tem umila oz. namilila user posted image , potem pa čof v banjico.user posted image

clock-img

20.06.2007, 13:13

clock-img

Anonimen

JAz sem pa kar bombažno krpico namilila in to, ko je ta mali že bil v banji. In sicer 1x na teden

clock-img

20.06.2007, 15:17

clock-img

skuštrana

pencil-img

7010

Navadno otroško trdo milo. Jaz sem delala isto kot Paštetov kruh. Sem ji pa na začetku vse umivala kar s tem milom, tudi glavo in laske.

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

clock-img

23.06.2007, 16:36

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

23.06.2007, 18:10

clock-img

arielca

pencil-img

2312

Jaz sem imela trdo milo Babylove in tetra krpice.

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

clock-img

23.06.2007, 23:30

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Felicity

Trdo otroško milo navadno, Nivea, Bubchen, ...user posted image

Pa veselo kopanje!

Enako. Pa tudi več ne vem, katere znamke user posted image

clock-img

23.06.2007, 23:41

clock-img

pravljica

pencil-img

3338

mi smo dobili trdo milo bubchen v MB porodnišnici v darilnem paketku, tako da mi eno milo še zdaj nekje leži user posted image  (eno smo porabili v daljšem obdobju, saj smo ga tudi 1x tedenskomilili, zdaj ga pa večinoma kar s tekočim milom umivam)...malo se pozanimaj, da ne kupuješ brez veze, čeprav ni ne vem kakšen denar, ampak če je tega več, se nabere user posted image

yeah, thats me ;)

clock-img

23.06.2007, 23:57

clock-img

petra81

pencil-img

733

Ja, res lahko počakaš, pa vidiš, kaj dobiš v paketu, ker jaz sem potem imela doma tri trda milo: eno sem sama kupila, dve sem pa v paketu v porodnišnici dobila! Pa je še nekaj stvari bilo dvojnih, pa sej potem tudi vidiš katero ustreza tvojemu otročku, tako da ni za pretiravat!

clock-img

27.06.2007, 14:44

clock-img

Mateja82

pencil-img

926

Trdega mila nisem uporabljala, mi je  babca ob prvem kopanju rekla da je boljši tekoči. Torej sem jo kopala 1 krat na teden v kopeli, drugače pa z vodo.

7.3.2006 je štorklja končno dostavila prvi paket...

8.9.2007 pa še drugega :)

clock-img

27.06.2007, 15:34

clock-img

papica

pencil-img

17

Jaz že tako in tako ne maram trdih mil in jih tudi pri tamali nisem uporabljala. Mi je babica prvič ko smo jo kopali rekla naj kar tekoče milo (uporabljala sem Niveino Baby ... kombinirano šampon in kopel; en tester je bil tudi v darilnem paketu in mi je bil še najbolj všče) dam v banjico in jo umijem ter potem s krpico obrišem. Sem jo pa milila samo enkrat tedensko, drugače samo z vodo. 

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem