writing-img

Mini pizze

clock-img

28.02.2009, 23:16

clock-img

Janeja

pencil-img

2272

Pred 1 tednom sem prvič spekla mini pizze - od takrat pa že 3x user posted image .
Govorim o tehle: http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=9494&offset=60

Zdaj me pa nekaj zanima. Ali bi se te pizze lahko dale zamrznit (preden so pečene seveda), glede na to, da je testo že enkrat odmrznjeno, pa da je noter jajce? Bi si jih malo več naredila, pa bi jih potem sproti pekla, če bi se to lahko zmrznilo. Kaj mislite?

clock-img

28.02.2009, 23:19

clock-img

Eca

pencil-img

1305

Hej!

Jaz testa, ki je odtaljeno ne zamrzujem več razen v primeru, če bi testo spekla. Mogoče bi šlo tako, da pize spečeš, ohladiš in zamrzneš. Potem pa samo jemlješ iz skrinje in odtališ/pogreješ v mikrovalovki?

Lp, Eca

Mene pa kamin greje...

clock-img

01.03.2009, 20:26

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Med komentarji pri tem receptu piše, da zmrzujejo surove. Svojega mnenja pa nimamuser posted image . Zgleda fajn, bom naredila, ko bom imela večjo pečico (kmalu, kmalu)!.

clock-img

01.03.2009, 20:32

clock-img

al1*

pencil-img

2246

Mislim, da obstaja tudi listnato testo, ki ni zamrzneno, ampak pakirano v folijo. Mislim, da sem ga videla v Hoferjuuser posted image v hladilniku. Če uporabiš tega pa komot zamrzneš.

lp

clock-img

01.03.2009, 20:40

clock-img

Janeja

pencil-img

2272

Jih bom zgleda kar sproti pekla. Itak jih pojemo najkasnej naslednji dan, do takrat pa lepo v hladilniku počakajo.
Ziher je ziher. Hvala vseen vsem za nasvete.

Pa saj sploh ni veliko dela. V dobre pol urce so že pečene na mizi. Njami...

Jančika, zate pride v poštev tudi moja druga verzija tega recepta, ki ji mi rečemo kar mini bureki. Zmešam skupaj nariban sir, jajca in skuto ter to namažem na razvaljano testo. Tudi zelooo dobro. Lea te obožuje. Pol pa v ostanek namaza zmešam še mal origana in kečap in je tukaj masa za pizze.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem