writing-img

Minirin

clock-img

27.03.2011, 15:27

clock-img

Miška2006

pencil-img

2585

Živijo,
me zanima, če kdo uporablja to zdravilo? Potrebujem vaša mnenja za odločitev ali otroku dati to zdravilo aline.

Tisti, ki so ga uporabljali oz. vaši otroci, veste kaj to je, zato ne bom dolgovezila in opisovala...user posted image

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

clock-img

27.03.2011, 16:48

clock-img

hubi

pencil-img

1346

Mi ga imamo. Kaj te zanima?

clock-img

27.03.2011, 21:11

clock-img

krtek 1

pencil-img

672

Smo ga uporabljali in je pomagalo.

clock-img

28.03.2011, 18:25

clock-img

sončnica14

pencil-img

255

ga uporabljamo že cca 9 mesecev, zaenkrat še ni kakšnega večjega učinka. user posted image

clock-img

18.05.2011, 18:38

clock-img

Bubamara

pencil-img

51

1. zakaj le taka skrivnost zakaj se zdravilo uporablja?!O teh stvareh se ja mormo normalno pogovarjat in jih sprejet za vsakdanje, sej pa to ni bav bav!!!!

2. Mi smo meli probleme pri 5 in pol letnici.... ampak so nam povedali, da najverjetneje in najpogosteje do 6. leta zdravilo sploh ne deluje, ne znajo pa še znanstveno razložit zakaj. Zato smo ga uporabljali samo 3 dni in ker ni pomagal, smo ukinili. čez 1m pa smo težavo sami prerasli.

Vso srečo pri premagovanju vsem!
LP

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem