cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Miren otrok

clock-img

02.02.2008, 15:50

clock-img

Taula

pencil-img

6340

Vse pišete kako vaš user posted image  brca še. Moja user posted image  pa je kar mirna..čutim jo, a ne brca kot nora. Vem da nj bi se po 26 tednu gibi spet okrepili.
Je še od katere user posted image  tako miren?

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

clock-img

02.02.2008, 15:52

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

Moja pupa je bila celo nosečnost zelo umirjena. Sem pa tja mi je namenila kakšno res grobo brco, ampak redko. Je pa brcala konstantno.

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

clock-img

02.02.2008, 15:58

clock-img

jajula

pencil-img

1191

moja se je sele proti koncu zacela premikati, tako da sem jo lahko dobro cutila. prej pa sem jo cutila edino ko sem lezala na hrbtu. tko da brez skrbi. 

clock-img

02.02.2008, 16:00

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Okoli 25t se poveča količina plodovnice in lahko se otroka ne čuti tako zelo.

Možno pa je, da je tvoje dete pač bolj umirjene narave user posted image

clock-img

02.02.2008, 16:01

clock-img

Taula

pencil-img

6340

Možno da je mirna. Pred 20 tednom je bolj konkretno brcnila, sedaj je pa nežna. No, važno da jo čutim vsak dan.
Hvala za odgovore.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

clock-img

02.02.2008, 16:03

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

Taula, ne skrbi, vse je ok, predvsem se boš z veseljem spominjala teh dni, ko se bo mala spustila in veselo pritiskala na mehur, ga brcala ali boksalauser posted image in boš ti nonstop na wcjuuser posted image

clock-img

02.02.2008, 16:18

clock-img

TONČI.

pencil-img

1695

Prvega user posted image sem noro čutila. Nosila sem ga zadaj. Prvi gib sem pa čutila v 16 tednu.
Drugega user posted image sem pa zelo redko čutila. Nosila sem ga spredaj. Prvi gib sem pa čutila šele v 21 tednu.

G je rekla da je to normalno, da če nosiš spredaj, čutiš zelo nežno user posted image brcike. Je pa res da te na koncu bolj tišči vedno na wc.

Ti kar brez skrbi. Še ta zadnje dneve sem komaj čutila brcike. Pa je bil user posted image velik 54cm.

clock-img

02.02.2008, 18:02

clock-img

valentina2006

pencil-img

2353

Tud moja pikica je čist mirna. Pa to omenim G, ona pa "a ja"???

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

clock-img

02.02.2008, 22:26

clock-img

piščanc

pencil-img

3674

jaz sem imela dva bolj ali manj mirna. prva sploh. brc v rebra ali mehur sploh ne poznam, samo v trebuh, ko sta se prtegovala. drugi predvsem med vožnjo v avtu. važno, da otročka čutiš.

iz malega zraste veliko

clock-img

03.02.2008, 08:00

clock-img

Neni13

pencil-img

391

Jaz ga tudi nosim spredaj in mi je G. rekla, da je to normalno, da pri taki nosečnosti, veliko slabše čutimo brce user posted image .
Ne skrbi, važno, da čutiš gibe..

clock-img

03.02.2008, 13:27

clock-img

Anonimen

Tretjega otroka sem čutila zelo zelo slabo. V bistvu je bilo kot eno premikanje, tu in tam kakšna nežna brca. Me je tudi zelo skrbelo, saj sem prvo in drugo dosti bolj čutila. Sedaj je naš user posted image  star 1 in pol meseca, moram pa reči, da je zelo priden in zaenkrat tudi zdrav. Želim ti vse dobro. LP

clock-img

03.02.2008, 20:58

clock-img

papica2

pencil-img

102

Možno pa je, da je tvoje dete pač bolj umirjene narave

Tudi jaz sem prvo zelo slabo čutila celo nosečnost, pa ni sedaj prav nič mirna user posted image

clock-img

04.02.2008, 12:06

clock-img

bebi

pencil-img

319

Taula, samo ne se preveč sekirat. Moj pikec je začel brcati šele v 21. tednu, potem je bil pa celo nosečnost zelo miren otrok, tako da me je tudi zelo pogosto skrbelo če kaj ni O.K. Včasih sem prav težko naštela tistih 10 brc na dan. No, ko je prišel na svet, se je pa slika čisto obrnila; je namreč zelo živahen otrok user posted image . Ti, samo glej, da našteješ 10 brc na dan, če pa si negotova pokliči G!

2006
2008

clock-img

04.02.2008, 12:13

clock-img

tosja

pencil-img

3706

Tudi naš user posted image je bolj miren - predvsem brce niso močne...pa zvečer se včasih fajn v rebra upre... user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

clock-img

05.02.2008, 09:47

clock-img

romy27

pencil-img

132

oi,

jst sm cutim rahle brcke ze od 17.tedna..najprej so se pojavljali vsak dan, bolj proti veceru ko sm se umirila..sedaj pa, ko sm v 21.tednu jih prav malo cutim..
vsi mi pravijo, da naj pocakam vsaj do 26.tedna ko naj bi se otrok bolj razzivel.

komaj cakam te brce user posted image

clock-img

07.02.2008, 11:43

clock-img

kary

pencil-img

34

JAZ TUDI CUTIM RAHLE BRCE ZE OD 16 TEDNA DALJE....jih pa cutim neprestano...

clock-img

07.02.2008, 16:37

clock-img

TinKiCa1

pencil-img

213

Jst bi pa vse dala za en dan miru:) Se bojim, da ne bom mela tud minute ne zase, ko vn pride :)
Drgač se pa nch ne boj! Jst je nism čutla do 20tedna! Zdej je pa čist živahna!

naša najlepša punčka Eva (12.03.2008)
in njen najlepši in najboljši ati :***

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem