writing-img

Mirena-kontracepcija

clock-img

18.07.2007, 21:09

clock-img

Anonimen

Od zdaj naprej brezplačno.Na recept se dobi.user posted image user posted image Ampak jaz sem jo hotela tudi imet,ko se je še plačala.Ko pa sem prebrala stranske učinke adijo mirena.No če katero slučajno zanima saj ni bilo tako pocen.Nekje 30 tisoč sarih je stala.

clock-img

18.07.2007, 21:31

clock-img

rainbow

pencil-img

2869

si me vstrašila; kak je s temi stranskimi učinki? Da vidim, če imam katereuser posted image

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

clock-img

18.07.2007, 21:36

clock-img

Anonimen

Ja nevem kak je jaz sem to brala v navodilih zraven mirene.Tako da so me ta navodila prestrašila in se nisem odločila zanjo.Svašta piše,kao da lahko še bolj krveviš,da imaš lahko bolečine da se ti lahko premakne pa svašta.user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.07.2007, 21:40

clock-img

rainbow

pencil-img

2869

user posted image user posted image  ok, saj če tak gledaš, na vsakem receptu marsikaj piše; in menda je tudi napisano, da v takem primeru, recimo krvavitev, al kaj pač, se takoj gre h ginekologu. jaz jo imam zdaj že debeli dve leti in nisem zasledila težav; edino situacija s kožo se mi je letos poslabšala, ampak mislim, da ni v zvezi s tem.

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

clock-img

18.07.2007, 21:43

clock-img

eva1

pencil-img

4835

vojakinja..ti si kr mal poglej kaj vse piše na teh liskih od zdravil..vsega in svašta-tako se firma zavaruje pred tožbami...ponavadi pa ni ne vem kakih stranskih učinkov-razen če nisi lih alergičen na kašno sestavino v zdravilu!

clock-img

19.07.2007, 08:59

clock-img

petraz

pencil-img

1328

Kaj pa vem!? user posted image  Saj ima vsako zdravilo stranske učinke, tako, da Mirena ni edina. Sama si jo bom dala vstaviti po prvi M. po porodu. Takoj po porodu, mi jo je priporočala moja G., (doma imam dva otroka in za enkrat ne bomo imeli več otrok) povrh vsega pa dojim in če bo tako kot pri prvem, bo to trajalo več kot leto dni... zato sem se odločila zanjo. Sedaj še samo čakam user posted image ... Sem pa toliko bolj vesela, ker jo bom dobila na recept...user posted image

clock-img

20.07.2007, 21:40

clock-img

jade1

pencil-img

473

Pri mireni je ravno obratno, krvavitve se zmanjšajo. Jaz jo imam pa nimam nobenih stranskih učinkov. No ja razen tega, da nisem noseča. Upam... user posted image user posted image user posted image

clock-img

23.07.2007, 21:11

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

23.07.2007, 21:32

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: auroraa

a mislite, da je fajn, da ni M? jaz sem kar malo skeptična....

Zakaj ne bi blo fajn? Saj M ni zato, ker ni ovluacije.

clock-img

24.07.2007, 07:15

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

22.08.2007, 21:51

clock-img

ms15

pencil-img

109

Pozdravljene.

mi lahko katera pove, kako poteka vstavitev? Lahko vzameš kakšno tableto proti bolečinam - prav prijetno verjetno ne more bit ?! user posted image

Jaz grem v ponedeljek!

lp in hvala za odgovor

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem